Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ γιόρτασε τα 19 χρόνια παρουσίας του και την πανελλαδική επέκτασή του με 107 παραρτήματα σε μια λαμπρή εκδήλωση στον Πολυχώρο House 124 στο Χαλάνδρι.
Στο 19ο Πανελλαδικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2025-2026, συμμετείχαν οι ηγεσίες του Ομίλου, συνεργάτες και εκπρόσωποι φορέων, ενώ κεντρικό μήνυμα ήταν το «Με το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ μπορείς να Ονειρεύεσαι!».
Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες για την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία, τις στρατηγικές συνεργασίες του Ομίλου και την ανακοίνωση 28 νέων εκπαιδευτηρίων πανελλαδικά.
Επιπλέον, τιμήθηκαν οι καλύτερες επιδόσεις των κέντρων με έξι βραβεία επιχειρηματικότητας, ακαδημαϊκών επιτυχιών και διοίκησης.
Ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ επιβεβαίωσε τη θέση του ως μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να επενδύει στην καινοτομία και την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού του δικτύου.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Μαρία Δούση