eirini
Αντιπολεμικό δεκαήμερο στα σχολεία - Εκπαιδευτικοί προωθούν μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης 20-31 Ιανουαρίου

Από 20 έως 31 Ιανουαρίου, τα σχολεία της χώρας θα συμμετέχουν σε ένα αντιπολεμικό δεκαήμερο με σκοπό να καταδικάσουν τον πόλεμο και να προωθήσουν την ειρήνη. Με σύνθημα «Όχι στον πόλεμο και στο μακελειό των λαών» και «Λευτεριά στην Παλαιστίνη και σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται», οι εκπαιδευτικοί καλούνται να ενσωματώσουν αντιπολεμικά μαθήματα στις τάξεις τους, διδάσκοντας τις αξίες του αγώνα για πραγματική ειρήνη, φιλία και αλληλεγγύη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως ζωγραφιές, ποιήματα, κείμενα και ευχές για ειρήνη σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας και υπέρ της ενότητας των λαών. Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Α΄ Αθηνών, Αιγάλεω, Μακρυγιάννης, Χανίων, Ρόζα Ιμβριώτη και άλλοι, στηρίζουν τη δράση αυτή, ενισχύοντας την καμπάνια για την προώθηση των αντιπολεμικών αξιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αφιέρωμα του Α΄ Συλλόγου Αθηνών.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Το παζλ των βάσεων: Ποιες σχολές «εκτοξεύτηκαν» και ποιες βούτηξαν
Σε 232 τμήματα καταγράφεται ανοδική τάση, ενώ 200 βλέπουν τις βάσεις τους να υποχωρούν, διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό τοπίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Το παζλ των βάσεων: Ποιες σχολές «εκτοξεύτηκαν» και ποιες βούτηξαν
ΑΤΜ
Συντάξεις Ιανουαρίου και επιδόματα: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω εορτών
Οι καταβολές των συντάξεων μεταφέρονται έως και 10 ημέρες νωρίτερα, ενώ και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα δοθούν νωρίτερα ενόψει Χριστουγέννων
Συντάξεις Ιανουαρίου και επιδόματα: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω εορτών