σχολικό λεωφορείο μαθητής παιδί
Τι αναφέρει η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής

Ανοιχτή επιστολή έστειλε η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς σχολιάζοντας το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ένα λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών.

Όπως υποστηρίζεται, «πάνω από ένα χρόνο οι Ενώσεις Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς εξάντλησαν κάθε δυνατή πίεση που μπορούσαν να ασκήσουν για να ανοίξει επιτέλους το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς! Το τελευταίο τρίμηνο οι αρμόδιοι έκαναν αγώνα δρόμου να είναι σε ετοιμότητα για τα εγκαίνια και το άνοιγμα του σχολείου!».

Γονείς και παιδιά είναι σε απόγνωση.

Η ανακοίνωση

«Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς άνοιξε… όμως τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται ακόμα στα σπίτια τους!

Η Πολιτεία αδυνατεί να βρει λύση για τη μεταφορά των παιδιών!!!

Πάνω από ένα χρόνο οι Ενώσεις Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς εξάντλησαν κάθε δυνατή πίεση που μπορούσαν να ασκήσουν για να ανοίξει επιτέλους το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς! Το τελευταίο τρίμηνο οι αρμόδιοι έκαναν αγώνα δρόμου να είναι σε ετοιμότητα για τα εγκαίνια και το άνοιγμα του σχολείου!

Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς στεγάζει κάτω από τα μισά εγγεγραμμένα παιδιά του!

Η γραφειοκρατία για μια ακόμη φορά επικράτησε της απλής λογικής!

16 παιδιά του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στερούνται ήδη ένα μήνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης επειδή δεν έχουν τρόπο να πάνε στο σχολείο!

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε απόγνωση!

Οι επικοινωνίες των Ενώσεων Γονέων και των απελπισμένων γονέων με τους αρμόδιους φορείς καταλήγουν σε μια ανακύκλωση τηλεφωνημάτων, χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς καμία λύση!

Πιθανή ημερομηνία εξυπηρέτησης των παιδιών αν και εφόσον καρποφορήσουν οι «τυπικές» διαδικασίες…..11 Νοεμβρίου!

Δηλαδή 2 μήνες στο σπίτι! Οι γονείς εκπέμπουν SOS!

Καλούμε, Περιφέρεια, Δήμο Κηφισιάς, ΥΠΑΙΘ, ΠΔΕ Αττικής, ΔΔΕ Β΄Αθήνας και κάθε αρμόδιο φορέα, να βρουν άμεσα λύση για την απρόσκοπτη μετακίνηση των παιδιών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς προς και από το σχολείο τους!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανό για στήριξη φοιτητών
ΕΜΠ: Στήριξη 70 καθηγητών της Αρχιτεκτονικής στους 15 φοιτητές που διώκονται
Στο εδώλιο οι φοιτητές στις 27 Οκτωβρίου με βάση τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ - Αναβρασμός στην Αρχιτεκτονική Σχολή μετά τις συλλήψεις
ΕΜΠ: Στήριξη 70 καθηγητών της Αρχιτεκτονικής στους 15 φοιτητές που διώκονται
dikastiria euelpidwn
Γιατί το υπουργείο Παιδείας πλήρωσε από 50.000 ευρώ πρόστιμο σε εκπαιδευτικούς;
Το Υπουργείο Παιδείας υποχρεώθηκε, έπειτα από δικαστικές αποφάσεις, να καταβάλει ποσά έως και 57.000 ευρώ ανά εκπαιδευτικό για ηθική βλάβη και...
Γιατί το υπουργείο Παιδείας πλήρωσε από 50.000 ευρώ πρόστιμο σε εκπαιδευτικούς;