σχολικό λεωφορείο μαθητής παιδί
Τι αναφέρει η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής

Ανοιχτή επιστολή έστειλε η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς σχολιάζοντας το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί ένα λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών.

Όπως υποστηρίζεται, «πάνω από ένα χρόνο οι Ενώσεις Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς εξάντλησαν κάθε δυνατή πίεση που μπορούσαν να ασκήσουν για να ανοίξει επιτέλους το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς! Το τελευταίο τρίμηνο οι αρμόδιοι έκαναν αγώνα δρόμου να είναι σε ετοιμότητα για τα εγκαίνια και το άνοιγμα του σχολείου!».

Γονείς και παιδιά είναι σε απόγνωση.

Η ανακοίνωση

«Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κηφισιάς άνοιξε… όμως τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται ακόμα στα σπίτια τους!

Η Πολιτεία αδυνατεί να βρει λύση για τη μεταφορά των παιδιών!!!

Πάνω από ένα χρόνο οι Ενώσεις Γονέων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς εξάντλησαν κάθε δυνατή πίεση που μπορούσαν να ασκήσουν για να ανοίξει επιτέλους το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς! Το τελευταίο τρίμηνο οι αρμόδιοι έκαναν αγώνα δρόμου να είναι σε ετοιμότητα για τα εγκαίνια και το άνοιγμα του σχολείου!

Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς στεγάζει κάτω από τα μισά εγγεγραμμένα παιδιά του!

Η γραφειοκρατία για μια ακόμη φορά επικράτησε της απλής λογικής!

16 παιδιά του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στερούνται ήδη ένα μήνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης επειδή δεν έχουν τρόπο να πάνε στο σχολείο!

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε απόγνωση!

Οι επικοινωνίες των Ενώσεων Γονέων και των απελπισμένων γονέων με τους αρμόδιους φορείς καταλήγουν σε μια ανακύκλωση τηλεφωνημάτων, χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς καμία λύση!

Πιθανή ημερομηνία εξυπηρέτησης των παιδιών αν και εφόσον καρποφορήσουν οι «τυπικές» διαδικασίες…..11 Νοεμβρίου!

Δηλαδή 2 μήνες στο σπίτι! Οι γονείς εκπέμπουν SOS!

Καλούμε, Περιφέρεια, Δήμο Κηφισιάς, ΥΠΑΙΘ, ΠΔΕ Αττικής, ΔΔΕ Β΄Αθήνας και κάθε αρμόδιο φορέα, να βρουν άμεσα λύση για την απρόσκοπτη μετακίνηση των παιδιών του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Κηφισιάς προς και από το σχολείο τους!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asoee oikonomiko panepistimio
Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Ξεκινάει το πρώτο του ξενόγλωσσο προπτυχιακό - Ετήσια δίδακτρα 6.000 ευρώ
Το πρόγραμμα προσφέρει μια σύγχρονη και διεθνή προσέγγιση στις σπουδές επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Ξεκινάει το πρώτο του ξενόγλωσσο προπτυχιακό - Ετήσια δίδακτρα 6.000 ευρώ
πανεπιστήμιο πατρών
Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο επίκεντρο των "Προσώπων της Χρονιάς 2024" με σημαντικές διακρίσεις και δράσεις
Στην κατηγορία Εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο αναγνώρισε την αξία των επιτευγμάτων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και τη διαχρονική τους...
Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο επίκεντρο των "Προσώπων της Χρονιάς 2024" με σημαντικές διακρίσεις και δράσεις