Παιδικός σταθμός
«Η μάχη αυτή δεν τελειώνει με την εκδίκαση στο ΣΤΕ και θα πρέπει να το συνυπολογίσει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ ότι από την επόμενη μέρα θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της»

Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών με σχετική του ανακοίνωση δηλώνει την υποστήριξή του στον αγώνα των νηπιαγωγών ώστε να μειωθεί το διδακτικό τους ωράριο.

«Προφανώς οι προσδοκίες από τις δικαστικές αίθουσες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με την εμπειρία του κινήματος τα τελευταία, ειδικά, χρόνια επομένως η λύση πρέπει και ζητάμε να είναι πολιτική», συμπληρώνουν χαρακτηριστικά οι εκπαιδευτικοί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με αφορμή την εκδίκαση στο ΣΤΕ της υπόθεσης συναδέλφων μας νηπιαγωγών για τη διεκδίκηση της μείωσης του διδακτικού ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών, μετά τα 10 χρόνια προϋπηρεσίας, ανεξάρτητα από την οργανικότητα του σχολείου (αφορά όσες/όσους υπηρετούν σε ολιγοθέσια νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία), το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. δηλώνει την σταθερή και διαρκή υποστήριξη του δίκαιου αυτού αιτήματος. Δεν είναι τυχαίο που έχουν γίνει πολλές κινητοποιήσεις στο παρελθόν για το ζήτημα και έχουν κατατεθεί σειρά αιτημάτων από τη ΔΟΕ προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ καθώς και πρόσφατα ενσωματώθηκε στην περσινή απόφαση της 92ης ΓΣ του κλάδου και εντάχθηκε στη συλλογική σύμβαση εργασίας που έχει ήδη αποστείλει στο ΥΠΑΙΘΑ.

Προφανώς οι προσδοκίες από τις δικαστικές αίθουσες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με την εμπειρία του κινήματος τα τελευταία, ειδικά, χρόνια επομένως η λύση πρέπει και ζητάμε να είναι πολιτική. Για αυτό το λόγο καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ να ικανοποιήσει ΑΜΕΣΑ το πάγιο και δίκαιο αίτημα του κλάδου για μείωση ωραρίου των συναδέλφων που υπηρετούν σε ολιγοθέσια νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.

Η μάχη αυτή δεν τελειώνει με την εκδίκαση στο ΣΤΕ και θα πρέπει να το συνυπολογίσει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ ότι από την επόμενη μέρα θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της!!!

αφισα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Αίτημα για προσλήψεις καθηγητών σε θέση δασκάλων στα δημοτικά σχολεία - Σφοδρές αντιδράσεις
"Αν το αίτημα των ιδιοκτητών πραγματοποιηθεί, ανοίγει η κερκόπορτα για την κατάργηση της ειδικότητας των δασκάλων αρχικά στην ιδιωτική και μετέπειτα...
Αίτημα για προσλήψεις καθηγητών σε θέση δασκάλων στα δημοτικά σχολεία - Σφοδρές αντιδράσεις
Τεχνητή νοημοσύνη επαναφέρει νεκρά πρόσωπα
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα - Θα αναστήσεις τους νεκρούς σου;
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα στην AI εποχή - Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια ζωή μετά τον θάνατο; 
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ζωή μετά τον θάνατο είναι η νέα μπίζνα - Θα αναστήσεις τους νεκρούς σου;
Τηλεκπαίδευση
Πολυνομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ – «Ψηφιακό φροντιστήριο»: «Δελεάζουν εκπαιδευτικούς με μπόνους μονάδες μετάθεσης»
Πολυνομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ – «Ψηφιακό σχολείο»: «Σκοπός η γενίκευση της τηλεκπαίδευσης»
Πολυνομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ – «Ψηφιακό φροντιστήριο»: «Δελεάζουν εκπαιδευτικούς με μπόνους μονάδες μετάθεσης»