Η μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών για το α΄15νθημέρου του Μαϊου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, το απόγευμα.
Μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαϊου, το απόγευμα
Να επισημάνουμε ότι η μισθοδοσία των μονίμων εκπαιδευτικών διενεργείται κάθε 27 του προηγούμενου μήνα και κάθε 13 του τρέχοντος μήνα για τους μονίμους. Ουσιαστικά τα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς στις 12 και 26 του προηγούμενου μήνα.
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα κάθε 10 του μηνός. Επί της ουσίας η μισθοδοσία πιστώνεται στον λογαριασμό των αναπληρωτών το απόγευμα στις 9 του εκάστοτε μήνα. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Σάββατο ή Κυριακή ή αργία τότε η πληρωμή πραγματοποιείται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη (Ωστόσο πιστώνεται στο λογαριασμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών την αμέσως προηγούμενη το απόγευμα)
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom