Μιχάλης Δούμπος και Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης
Ο Μιχάλης Δούμπος είναι Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης

Οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Μιχάλης Δούμπος και Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις της επιστήμης Business Management στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιστημονική ιστοσελίδα Research.com.

Η 3η έκδοση της κατάταξης Research.com των καλύτερων ερευνητών στον κόσμο στον τομέα Business Management βασίζεται σε δεδομένα που συγκεντρώνονται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των OpenAlex και CrossRef. Τα βιβλιομετρικά δεδομένα για την δημιουργία των μετρήσεων που βασίζονται σε παραπομπές συλλέχθηκαν στις 21-11-2023. Η θέση στην κατάταξη βασίζεται στον δείκτη D (Discipline H-index), o οποίος λαμβάνει υπόψιν μόνο δημοσιεύσεις και δεδομένα παραπομπών για έναν εξεταζόμενο επιστημονικό κλάδο, αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Οι εκτιμήσεις του δείκτη D-index για τους 2 Καθηγητές, καθώς και οι εκτιμήσεις στο Google Scholar είναι:

 

D-index

Google Scholar 

 

1. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης

69 https://research.com/u/constantin-zopounidi

22126

2. Μ. Δούμπος

58 

 

https://research.com/u/michael-doumpos 

12443

 

Ο Μιχάλης Δούμπος είναι Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ιδίου Ιδρύματος.

Διδάσκουν και οι δύο μαθήματα επιχειρησιακής έρευνας, γραμμικού προγραμματισμού, πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων, χρηματο-οικονομικής μηχανικής, ανάλυσης επενδύσεων, χρηματο-οικονομικής των επιχειρήσεων κ.α. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας