Βίδα σε γεύμα από φοιτητική λέσχη
Τι ανακοίνωσε η υπεύθυνη μέριμνας για το απίστευτο περιστατικό στη φοιτητική λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης

Νέα ανακοίνωση για το απίστευτο συμβάν στο Πολυτεχνείο Κρήτης, κατά το οποίο ένας φοιτητής βρήκε ένα παξιμάδι βίδας μέσα στο γεύμα του στη φοιτητική λέσχη του πανεπιστημιακού ιδρύματος εξέδωσε ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όπως προκύπτει, ο εξοπλισμός στη φοιτητική λέσχη είναι αρκετά παλιός και η δόνηση στο ράφι της βιτρίνας που βρίσκονται οι σαλάτες και τα επιδόρπια είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη σαλάτα το παξιμάδι της βίδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υπεύθυνη μέριμνας υποστήριξε ότι «….έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας…».

ράφι σε βιτρίνα της λέσχης

«Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενα του συλλόγου πως η απαξίωση των υποδομών αλλά και η υποστελέχωση της σίτισης βρίσκεται εδώ αφού θεωρείται «κόστος» για τον εκάστοτε ανάδοχο να παρέχει δωρεάν ποιοτικές και επαρκείς μερίδες φαγητού!» επισημαίνει ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο φοιτητικός σύλλογος προχώρησε την Πέμπτη συμβολικά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε κλείσιμο των ταμείων της λέσχης.

Η ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης

Με παρέμβαση του Φοιτητικού Συλλόγου Εστίας σήμερα οι φοιτητές τρώμε δωρεάν!

Ο φοιτητικός σύλλογος προχώρησε σήμερα συμβολικά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε κλείσιμο των ταμείων της λέσχης! Εναντιωνόμαστε στην υποχρηματοδότηση της φοιτητικής μέριμνας, η οποία εκφράζεται με συμβάντα όπως αυτό της προηγούμενης Δευτέρας με φοιτητή να βρίσκει παξιμάδι βίδας στο φαγητό του.

Η ίδια η υπεύθυνη μέριμνας αναφορικά με το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως «….έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας…».

Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενα του συλλόγου πως η απαξίωση των υποδομών αλλά και η υποστελέχωση της σίτισης βρίσκεται εδώ αφού θεωρείται «κόστος» για τον εκάστοτε ανάδοχο να παρέχει δωρεάν ποιοτικές και επαρκείς μερίδες φαγητού!

Οι φοιτητές θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε σύγχρονες και δωρεάν σπουδές, κάτι που περνάει μέσα από την ευθύνη που απεμπολεί συνεχώς το κράτος, να παρέχει δωρεάν σίτιση, στέγαση αλλά και  μεταφορές.

Διεκδικούμε:

Δωρεάν ποιοτική και αναβαθμισμένη σίτιση για όλους τους φοιτητές!Αύξηση της μερίδας και της ποικιλίας του φαγητού.

Να επιδιορθωθούν τα χαλασμένα ράφια της βιτρίνας της φοιτητικής λέσχης.

Έξω οι εργολαβίες από την σίτιση, συνολικά την φοιτητική μέριμνα.

Αύξηση του προσωπικού της λέσχης με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kriti
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
Δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ευρώπη ένας άοπλος ή άθλια εξοπλισμένος λαός, να πολεμήσει άρτια εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους στρατιώτες…
Χανιά: Ο Κρητικός που σκότωσε Γερμανό αλεξιπτωτιστή με μια πέτρα και ο θρυλικός πίνακας στον Γαλατά
sxol_eksoterikou.jpg
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
H υπόθεση αυτή αφορά κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα - Τι δήλωσε ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας
Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο
μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού