Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής καλώντας τους καθηγητές του κλάδου τους να γραφτούν στην Ένωση.

Στην ανακοίνωση δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή.

Η ανακοίνωση

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως η προσπάθειά μας, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι για την δημιουργία της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.) ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας ένα όνειρο πολλών γενεών συναδέλφων. Ήδη έχουμε Θεωρημένο Καταστατικό από το Ειρηνοδικείο, Έδρα Σωματείου και γραφεία, ΑΦΜ και φυσικά κωδικούς γιατοtaxisnet, αριθμό ΓΕΜΗΣΟΕ, την ιστοσελίδα μας και παρουσία στα social media, facebook, instagramκαιΧ.

Επίσης, έχουμε εκλεγμένο Δ. Σ. από τον περασμένο Νοέμβριο και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου με IBAN: GR3501401370137002002022500. Δικαιούχος: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝΦΥΣΙΚΗΣΑΓΩΓΗΣ (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.).

Βασικός σκοπός του Συλλόγου μας, είναι η εκπροσώπηση όλων των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φ.Α. που βρίσκονται στους πίνακες της Γενικής και της ΕΑΕ, ανεξαρτήτως αν έχουν προϋπηρεσία ή όχι, αναδεικνύοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις του Κλάδου μας. Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία με τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε επιπλέον θέσεις εργασίας, χωρίς να μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς.

Με το παρόν email, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια που γίνεται, να σας καλέσουμε να ενταχτείτε στην ομάδα μας ως μέλη και να δώσετε αριθμητική δύναμη στην Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής.

Με την εγγραφή σας, μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα σε επόμενες εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ., όπως βέβαια αποκτάτε δικαίωμα να ψηφίσετε τους συναδέλφους που θέλετε να μας εκπροσωπούν στις επίσημες συναντήσεις στο ΥΠΑΙΘΑ ή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και να συμμετέχετε σε Γενικές Συνελεύσεις.

Διευκρινίζουμε ότι οι μόνιμοι συνάδελφοι είναι ευπρόσδεκτοι και δεν αποκλείονται από την εγγραφή στον Σύλλογο, μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν έχουν δικαίωμα εκλογής-συμμετοχής στο Δ.Σ.

Ζητάμε τη στήριξη όλων των συναδέλφων ΠΕ11 σε αυτή την προσπάθεια!

Για την εγγραφή σας: Καταθέστε 10€ στον αριθμό λογαριασμού στην ALPHA BANK με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. & ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Στέλνετε στο email: [email protected]
Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο & Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας σας. Επισυνάψτε την απόδειξη πληρωμής

Στην ιστοσελίδα μας www.penafa.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις της Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. και φόρμα για την εγγραφή σας.»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panselinos
Στην τελική ευθεία για την Πανσέληνο του Μαΐου: Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ανοιξιάτικου φεγγαριού
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επερχόμενη πανσέληνο στις 31 Μαΐου
Στην τελική ευθεία για την Πανσέληνο του Μαΐου: Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ανοιξιάτικου φεγγαριού
τσιπρα
Το αιχμηρό βίντεο της ΚΝΕ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: «Για τις θέσεις του νέου κόμματος, καλέστε το 100»
Πολιτικό «τρολάρισμα» από την ΚΝΕ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Το αιχμηρό βίντεο της ΚΝΕ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: «Για τις θέσεις του νέου κόμματος, καλέστε το 100»
Νίκος Ανδρουλάκης
Μέτωπο Ανδρουλάκη κατά Μαξίμου για τους Δήμους: «Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από one man show»
ΠΑΣΟΚ: Το εναλλακτικό σχέδιο Ανδρουλάκη για τους Δήμους και το «όχι» στον κυβερνητικό συγκεντρωτισμό
Μέτωπο Ανδρουλάκη κατά Μαξίμου για τους Δήμους: «Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από one man show»
ΑΓΧΟΣ
Πανελλήνιες 2026: Γιατί οι μαθητές νιώθουν ότι ξεχνούν την ύλη και πώς αντιμετωπίζεται
Το σύνδρομο του «μπλακ άουτ» προ των πυλών: Πώς η παθητική μελέτη παγιδεύει τους υποψηφίους των Πανελλαδικών
Πανελλήνιες 2026: Γιατί οι μαθητές νιώθουν ότι ξεχνούν την ύλη και πώς αντιμετωπίζεται