Κυριάκος Πιερρακάκης
Διευκρινίσεις Πιερρακάκη: Προτάσεις που θα υποβληθούν δύναται να χρηματοδοτηθούν και πέραν του ανωτέρω διαστήματος, με την προϋπόθεση παράτασης της περιόδου επιλεξιμότητας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Διευκρινίσεις για την Πρόσκληση υποβολής Προτάσεων έργων «Βιομηχανικά Διδακτορικά», έδωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με έγγραφό του.

Οπως αναφέρει, η πρόσκληση υποβολής προτάσεων παραμένει ενεργή και είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων, ενώ  η χρηματοδότηση των προτάσεων θα πραγματοποιείται έως 31 Δεκεμβρίου 2025, ημερομηνία λήξης της επιλεξιμότητας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την πρόσκληση, ο προϋπολογισμός της Δημόσιας Δαπάνης του έργου «Βιομηχανικά Διδακτορικά», ανέρχεται σε 21.786.471,76 ευρώ (20.366.069,00 ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025 RRF budget και Συνεισφορά Εθνικού ΠΔΕ-ΦΠΑ 1.420.402,76 ευρώ) και της Ιδιωτικής Συμμετοχής σε 14.447.724,16 ευρώ. Ο Συνολικός Προϋπολογισμός των Έργων ανέρχεται σε 36.234.195,92 ευρώ.

Οι διευκρινίσεις Πιερρακάκη

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 1729/29.3.2023 (ΑΔΑ: ΨΡΗΟ46ΜΤΛΗ-0ΧΕ) Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων έργων «Βιομηχανικά Διδακτορικά» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5183960 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την υπ’ αρ. πρωτ. 5287/12.10.2023 (ΑΔΑ: ΨΛΒΣ46ΝΚΠΔ-ΘΩΦ) Πρώτη (1η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης, διευκρινίζεται ότι η πρόσκληση υποβολής προτάσεων παραμένει ενεργή και είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων.

 Κατά την υποβολή των αιτήσεων εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στα Κεφάλαια 6 και 7 της ως άνω πρόσκλησης και η χρηματοδότηση των προτάσεων θα πραγματοποιείται έως 31 Δεκεμβρίου 2025, ημερομηνία λήξης της επιλεξιμότητας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.  

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν σε συνέχεια έκδοσης της παρούσας δύναται να χρηματοδοτηθούν και πέραν του ανωτέρω διαστήματος με την προϋπόθεση παράτασης της περιόδου επιλεξιμότητας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς και παράτασης της διάρκειας υλοποίησης της εν λόγω Δράσης/Έργου «SUB3: Βιομηχανικά Διδακτορικά» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5183960 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού