ιατρειο
Ένα «Χριστουγεννιάτικο δώρο» για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου

Το 35ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων απέκτησε ένα εξοπλισμένο ιατρείο, το οποίο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των 110 μαθητών/τριών του.

Η ιδέα για την ίδρυση του ιατρείου ήταν της διευθύντριας κ. Μαρίας Ζιώγκου και υλοποιήθηκε τάχιστα και με την ευγενική χορηγία του φαρμακοποιού κ. Βασίλη Τσιούτσια.

Σήμερα το πρωί (13/12), οι μαθητές και οι μαθήτριες είδαν για πρώτη φορά ολοκληρωμένο τον χώρο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως αποθήκη, όπως αναφέρει το trikalanews.gr.

Μάλιστα, τρεις μαθητές έκοψαν με χαρά τη συνήθη κορδέλα εγκαινίων, υπό τα χειροκροτήματα των συμμαθητών/τριών τους, των εκπαιδευτικών και των επίσημων παρισταμένων.

ιατρειο

Η διευθύντρια του σχολείου, κ. Μαρία Ζιώγκου αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της για το ιατρείο, στη βάση των αναγκών της σχολικής μονάδας, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, στη στήριξη των κ. Τρικάλη, Λάππα και Τσιούτσια και στη σημασία αυτής της κίνησης.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δ. Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας τόνισε, πόσο σημαντική είναι η συνεργασία όλων των φορέων, (δημόσιων, δημοτικών και ιδιωτών), όπως αποτυπώθηκε στη συγκεκριμένη πράξη.

Ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρίκαλων κ. Χρήστος Τρικάλης, έδωσε έμφαση στην αξία του Ιατρείου, ενώ ο χορηγός κ. Βασίλης Τσιούτσιας (και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δ. Τρικκαίων) έδωσε το μήνυμα των ημερών: ότι αυτό το ιατρείο είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Ευχές έδωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων κ. Γιώργος Τσιάκαλος, ο οποίος ως δάσκαλος στο ίδιο, φιλόξενο σχολείο, γνωρίζει εξ ιδίας πείρας την ανάγκη ύπαρξης του ιατρείου, αλλά και ο π. Γεώργιος Παπαγεωργίου, που τέλεσε και τον αγιασμό.

ιατρειο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»