ΙΕΠ: Ημερίδα για εκπαιδευτικούς - Αξιολόγηση γνώσεων νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών
Ημερίδα ΙΕΠ για εκπαιδευτικούς ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50, ΠΕ03, ΠΕ04 - Αξιολόγηση γνώσεων νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών/τριων με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας

Ημερίδα για εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιήσει το ΙΕΠ στις 14/12 και θα αφορά εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50 και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαθηματικών ΠΕ03 και Φυσικών Επιστημών ΠΕ04 καθώς και εκπαιδευτικούς των ως άνω ειδικοτήτων που εργάζονται σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment».

Σημειώνεται πως το έργο Augmented Assessment αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού που υπάρχει κατά την αξιολόγηση των υφιστάμενων γνώσεων των νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών και νεοαφιχθεισών μαθητριών στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών, με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας.

Αναλυτικά

Σε ενημερωτική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Τσόχα 36, 4ος όροφος) την Πέμπτη 14/12/23 και ώρα 16:00-19:00, προσκαλούμε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ70.50 και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαθηματικών ΠΕ03 και Φυσικών Επιστημών ΠΕ04 καθώς και εκπαιδευτικούς των ως άνω ειδικοτήτων που εργάζονται σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment» (Αξιολόγηση γνώσεων στις Φυσικές Επιστήμες και τα Μαθηματικά των νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών και νεοαφιχθεισών μαθητριών με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας). 

Το έργο Augmented Assessment αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού που υπάρχει κατά την αξιολόγηση των υφιστάμενων γνώσεων των νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών και νεοαφιχθεισών μαθητριών στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών, με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας.

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής: 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής από Παρασκευή 08-12-2023 και ώρα 17.00 έως Τρίτη 12-12-2023 και ώρα 17.00. 

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/-ουσών είναι πενήντα (50) άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τη σειρά υποβολής της αίτησης συμμετοχής, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα της κατά το δυνατόν ισοδύναμης εκπροσώπησης των επί μέρους ειδικοτήτων. Θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Influencer έδινε συμβουλές… ανατροφής ενώ βασάνιζε τα παιδιά της
Στη φυλακή Influencer που έδινε συμβουλές… ανατροφής - Έκλεισε τα παιδιά της σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Influencer έδινε συμβουλές… ανατροφής ενώ βασάνιζε τα παιδιά της - 60 χρόνια στη φυλακή
Στη φυλακή Influencer που έδινε συμβουλές… ανατροφής - Έκλεισε τα παιδιά της σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
foto-molivia.jpg
Διώξεις εκπαιδευτικών: Σύσκεψη την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά
«Οι διώξεις των εκπαιδευτικών συνδέονται με ένα μαύρο νήμα με το συνολικό κλίμα καταστολής της δράσης των σωματείων»
Διώξεις εκπαιδευτικών: Σύσκεψη την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά
akrita.jpg
Έλενα Ακρίτα για Ποινικό Κώδικα: «Τι Βορίδης, τι Φλωρίδης»
«Μια κυβέρνηση που προσπαθεί κακήν κακώς να κουκουλώσει την τραγωδία των Τεμπών, να βγάλει λάδι τον υπεύθυνο υπουργό της, που αποκλείει και φιμώνει...
Έλενα Ακρίτα για Ποινικό Κώδικα: «Τι Βορίδης, τι Φλωρίδης»