Thumbnail
«Το 6ο Νηπιαγωγείο επέστρεψε εκεί όπου ανήκει. Στην σχολική κοινότητα της Νέας Σμύρνης.»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος που ταλάνιζε για πολύ καιρό το 6ο Νηπιαγωγείο της περιοχής.

Όπως αναφέρεται, την Δευτέρα τους γνωστοποιήθηκε ότι «η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια, που προκαλούσε το επί χρόνια θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς και η πολυετής δικαστική διαμάχη μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και ιδιωτών, αποτελούν παρελθόν. Το 6ο Νηπιαγωγείο επέστρεψε εκεί όπου ανήκει. Στην σχολική κοινότητα της Νέας Σμύρνης.»

Οι γονείς δηλώνουν δικαιωμένοι με την απόφαση, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας για καλύτερες και μόνιμες σχολικές υποδομές συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε, την Δευτέρα 06/11/2023, την οριστική λήξη της ιδιότυπης «ομηρίας» μαθητών και γονέων του 6ου Νηπιαγωγείου. Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια, που προκαλούσε το επί χρόνια θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς και η πολυετής δικαστική διαμάχη μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και ιδιωτών, αποτελούν παρελθόν. Το 6ο Νηπιαγωγείο επέστρεψε εκεί όπου ανήκει. Στην σχολική κοινότητα της Νέας Σμύρνης.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης αισθάνεται δικαιωμένη αφού, ανταποκρινόμενη πλήρως στον θεσμικό της ρόλο, ενήργησε με συνέπεια, ασκώντας για μια δεκαετία συστηματική και ουσιαστική πίεση για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος. Επιπλέον, ως Ένωση, συγχαίρουμε τους γονείς του 6ου Νηπιαγωγείου για την αγωνιστικότητα και την επιμονή που επέδειξαν το τελευταίο χρόνο.

Με το ίδιο πείσμα και την ίδια υπευθυνότητα για την διεκδίκηση καλύτερων και μόνιμων σχολικών υποδομών, συνεχίζουμε για την άμεση επίλυση του θέματος της στέγασης των σχολείων της Εστίας και των νηπιαγωγείων που στεγάζονται σε προκάτ.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισαριανη
Σαρρηκώστας για εκτέλεση 200 κομμουνιστών: «Τραγουδούσαν πηγαίνοντας στον θάνατο – Αίμα έσταζε από τα καμιόνια»
Η συγκλονιστική αφήγηση του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα για την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944
Σαρρηκώστας για εκτέλεση 200 κομμουνιστών: «Τραγουδούσαν πηγαίνοντας στον θάνατο – Αίμα έσταζε από τα καμιόνια»
σοφια
Το ΔΠΘ στον πρώτο σταθμό της περιοδείας εξωστρέφειας σε βαλκανικές πρωτεύουσες του ΥΜΑΘ
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξωστρέφεια, η συνεργασία και η δικτύωση των τριών ελληνικών περιφερειών, των πέντε ελληνικών πανεπιστημίων (ΑΠΘ,...
Το ΔΠΘ στον πρώτο σταθμό της περιοδείας εξωστρέφειας σε βαλκανικές πρωτεύουσες του ΥΜΑΘ