Σε απόγνωση εκπαιδευτικός για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ: «Γιατί να οδηγούμαι  στην ανεργία;»
«Μετά από τόσες εξετάσεις για να πάρω τα πτυχία μου, τόσα έξοδα, τόσο χρόνο που ξόδεψα ακόμα και το αυτοκινητάκι μου που σαραβάλιασα για να φτάνω καθημερινά στα  απομακρυσμένα από το σπίτι μου σχολεία»

Σε απόγνωση βρίσκεται εκπαιδευτικός για την πρόσληψη καθηγητών μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ, όπως προκύπτει από επιστολή της στον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη, την οποία δημοσιεύει το alfavita.gr.

Η εκπαιδευτικός εύλογα θεωρεί «αδιανόητο βασανιστήριο» τη διαδικασία αξιολόγησης με γραπτό διαγωνισμό, «μετά από τόσες εξετάσεις για να πάρω τα πτυχία μου, τόσα έξοδα, τόσο χρόνο που ξόδεψα ακόμα και το αυτοκινητάκι μου που σαραβάλιασα για να φτάνω καθημερινά στα  απομακρυσμένα από το σπίτι μου σχολεία».

Η επιστολή της εκπαιδευτικού

Αξιότιμε  κύριε υπουργέ 

Με τρόμο διαβάζω καθημερινά για την πρόσληψη καθηγητών μέσω γραπτού διαγωνισμού. 

Είμαι αναπληρώτρια καθηγήτρια, που μετά από τόσες εξετάσεις για να πάρω τα πτυχία μου, τόσα έξοδα, τόσο χρόνο που ξόδεψα ακόμα και το αυτοκινητάκι μου που σαραβάλιασα για να φτάνω καθημερινά στα  απομακρυσμένα από το σπίτι μου σχολεία... θεωρώ αδιανόητο βασανιστήριο να με βάλετε στην διαδικασία αξιολόγησης με γραπτό διαγωνισμό και στα ίδια θρανία με έναν πολύ νεότερο μου συνάδερφο. Το ποια είμαι το δείχνουν οι χιλιάδες ώρες  μαθήματος μέσα στην τάξη!

Δεν μπορώ να ξαναδιαβάσω στα πενήντα μου !

Έχω τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση!

Γιατί να οδηγούμαι  στην ανεργία;

Οι σύμβουλοί σας έχουν δουλέψει ποτέ ως αναπληρωτές;

Είστε πανέξυπνος άνθρωπος… σκεφτείτε μόνος σας.

Με εκτίμηση 

Πατσιλου βασιλική 

Γεωπόνος ΓΠΑ

Εκπαιδευτικός 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα