ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
INTIME NEWS
Μετά από παρέμβαση της ΟΛΜΕ

Οι διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών ξεκινούν κανονικά σε όλες τις ΔΔΕ, μετά από παρέμβαση της ΟΛΜΕ σε ορισμένες, οι οποίες λόγω τεχνικού ζητήματος δεν έλαβαν την σχετική εγκύκλιο.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ΟΛΜΕ, σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές στη Δευτεροβάθμια. Όπως ήδη είναι γνωστό, μετά από την απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Σ.Τ.Ε,  επιτρέπεται η κατ΄ εξαίρεση διενέργεια πάσης φύσεως υπηρεσιακών μεταβολών του εκπαιδευτικού προσωπικού καθώς και η έκδοση σχετικών αποφάσεων που είχαν "φρενάρει" λόγω εκλογών.

Στην Πρωτοβάθμια, την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ για να εξετάσει τις αιτήσεις αποσπάσεων των εκπαιδευτικών Π.Ε, σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φασφαλή.

Η ενημέρωση της ΟΛΜΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Όπως γνωρίζετε, μετά την σχετική παρέμβαση της ΟΛΜΕ στη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, δόθηκε η δυνατότητα στα υπηρεσιακά συμβούλια να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών.

Ωστόσο, λόγω τεχνικού ζητήματος κάποιες ΔΔΕ δεν έλαβαν την σχετική εγκύκλιο. Μετά και από την σημερινή παρέμβαση της ΟΛΜΕ το θέμα επιλύθηκε και οι διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών ξεκινούν κανονικά σε όλες τις ΔΔΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατσας
Διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για τον πατσά: Από την αρχαιότητα έως την UNESCO
Το ερώτημα αν πρόκειται για αρχαία ελληνική συνταγή ή οθωμανική κληρονομιά έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων, αυτή τη φορά με διεθνή διάσταση.
Διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για τον πατσά: Από την αρχαιότητα έως την UNESCO
Φάρμακα
Ποιοι ωφελούνται περισσότερο από τα φάρμακα αδυνατίσματος;
Νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η απώλεια βάρους με τα σύγχρονα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας δεν είναι ίδια για όλους, καθώς φαίνεται να...
Ποιοι ωφελούνται περισσότερο από τα φάρμακα αδυνατίσματος;