Μέσω ΦΕΚ ανακοινώνεται η λειτουργία νέων ειδικοτήτων των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), τα οποία είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Αναλυτικότερα, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 3749/8-6-2023 η Απόφαση υπ. αριθμ. πρωτ. 304/172711, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Γεώργιου Τσακίρη με την οποία ανακοινώνεται η λειτουργία ειδικοτήτων των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Για την Απόφαση ελήφθη υπόψη μεταξύ άλλων η υπ’ αρ. 21754/07-04-2023 εισήγηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σχετικά με τη λειτουργία των ειδικοτήτων των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Δείτε το ΦΕΚ
Η απόφαση με τις νέες ειδικότητες ΔΙΕΚ
Απόφαση αριθμ. 304/172711 Ανακοίνωση λειτουργίας ειδικοτήτων των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ




Άρθρο Μόνο
Ανακοινώνουμε τη λειτουργία των κάτωθι ειδικοτήτων των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024». ΔΙΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 22-9
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ