Γραπτός διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών το 2023; Τι λέει ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ
Τι δηλώνει ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στο alfavita.gr για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

Όπως είναι γνωστό εντός του Μαϊου η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως θα ανακοινώσει τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους. 

Mιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» χθες Δευτέρα 2/5 η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως σημείωσε για μια ακόμη φορά ότι «η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε 16.200 προσλήψεις και θα κάνουμε ότι χρειάζεται και φέτος έγκαιρα. Προχωρούμε σε διορισμούς σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών. Όλα γίνονται πιο νωρίς».

Την ίδια περίπου δήλωση για τους διορισμούς έκανε η Νίκη Κεραμέως μια μέρα νωρίτερα, την Κυριακή 1 /5 στο MEGA. Χαρακτηριστικά είπε πως, «Η Πολιτεία για 12 χρόνια δεν είχε διορίσει ούτε έναν εκπαιδευτικό. Η κυβέρνηση έχει διορίσει 16.000 εκπαιδευτικούς τα πρώτα 2,5 χρόνια. Θα προχωρήσουμε και σε άλλες προσλήψεις εκπαιδευτικών έτσι ώστε να μην παραμείνουν αναπληρωτές για πάντα».

Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα το Υπουργείο Παιδείας οργανώνει για το 2023 γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το νέο σχέδιο επεξεργάζεται ο Γ.Γ του ΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Κόπτσης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του alfavita.gr με τον Γ.Γ του ΥΠΑΙΘ για το θέμα ο κ. Κόπτσης δήλωσε άγνοια για όσα γράφονται στο δημοσίευμα και επίσης επισήμανε ότι μένει έκπληκτος για όσα σημειώνονται στα παραπάνω δημοσιεύματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι 1.jpg
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Με ευθύνη της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής και Συμβούλων Εκπαίδευσης, αθέμιτη, και επικίνδυνη παρότρυνση προς εκπαιδευτικούς που καταστρατηγεί το δικαίωμα...
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Η αδόκητη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των σχολείων μας και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθώς η Μαρούσα είχε πολλά...
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
ypoyrgeio paideias
Απαράδεκτο, παραπλανητικό Έγγραφο του υπουργείου Παιδείας δίχως καμία νομική ισχύ
Παραπλανητική και εκτός πλαισίου αρμοδιότητάς του η απόπειρα του Γενικού Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να «εξαφανίσει» τη στάση εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Απαράδεκτο, παραπλανητικό Έγγραφο του υπουργείου Παιδείας δίχως καμία νομική ισχύ