Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Μέσω του ΟΠΣΥΔ και με ηλεκτρονικό τρόπο θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις αναπληρωτών φέτος

Με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του ΟΠΣΥΔ, θα γίνει η τοποθέτηση αναπληρωτών φέτος σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό Βασίλη Bατίστα. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κάθε διευθυντής εκπαίδευσης θα δηλώσει τα κενά στον ΟΠΣΥΔ και έπειτα οι αναπληρωτές θα επιλέξουν σχολεία και θα βγουν οι τοποθετήσεις. 

Επιπλέον, αναφέρει πως «η εγκύκλιος του κ. Κόπτση που λέει ότι μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες υπηρεσιακές μεταβολές των μόνιμων στην ουσία παρακάμπτει τις κανονικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες πρέπει να γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές μια και στις 25 του Αυγούστου δεν έχουν διαπιστωθεί όλα τα λειτουργικά κενά».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Συνάδελφοι, η τοποθέτηση των αναπληρωτών φέτος θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του ΟΠΣΥΔ. Ο κάθε διευθυντής εκπαίδευσης θα δηλώσει τα κενά στον ΟΠΣΥΔ, οι αναπληρωτές θα επιλέξουν σχολεία και θα βγουν οι τοποθετήσεις. Ως σύλλογος απαιτούμε: Να δοθούν όλα τα κενά από τους διευθυντές, τα κενά να δημοσιευθούν και στις σελίδες των διευθύνσεων ώστε να εξασφαλιστεί δικαιοσύνη και διαφάνεια στις τοποθετήσεις. Επίσης, η εγκύκλιος του κ. Κόπτση που λέει ότι μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες υπηρεσιακές μεταβολές των μόνιμων στην ουσία παρακάμπτει τις κανονικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες πρέπει να γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές μια και στις 25 του Αυγούστου δεν έχουν διαπιστωθεί όλα τα λειτουργικά κενά Βασίλης Βατίστας , πρόεδρος του συλλόγου Κερατσινίου- Περάματος "Νίκος Πλουμπίδης"».

screenshot_6.png
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα