ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Κριθαρίδης: H Kεραμέως τρομοκρατεί τους εκπαιδευτικούς
«Στήνεται απεργοσπαστικός μηχανισμός, με τις ευλογίες του πρωθυπουργού και την Δικαιοσύνη ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης», επισημαίνει ο Μ. Κριθαρίδης αναφερόμενος στην αγωγή κατά της ΟΛΜΕ από την υπουργό Παιδείας

Για «απεργοσπαστικό μηχανισμό Κεραμέως με τις ευλογίες του πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφορικά με την αγωγή της υπουργού Παιδείας κατά της ΟΛΜΕ.

Ακόμη σχολιάζεται και η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφαση που επιθυμούσε να λάβει η δικαιοσύνη, τονίζοντας πως σε καμία άλλη «χώρα του κόσμου ή της Ευρώπης ο Πρωθυπουργός εκφράζει την επιθυμία του για συγκεκριμένη δικαστική κρίση; Πρόκειται για κατάφωρη, ωμή  παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον κ. Μητσοτάκη, μια Δικαιοσύνη βεβαίως που για μία ακόμα φορά λειτούργησε ως το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης».

Η δήλωση του Μ. Κριθαρίδη κλείνει υπογραμμίζοντας πως «οι εκπαιδευτικοί δεν θα εκβιαστούν, θα αψηφήσουν την τρομοκρατία και θα εντείνουν τον αγώνα απέναντι στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κας Κεραμέως».

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Απεργοσπαστικός μηχανισμός της κας Κεραμέως με τις «ευλογίες» του Πρωθυπουργού προσπαθεί να τρομοκρατήσει την ΟΛΜΕ

Ένας κανονικότατος απεργοσπαστικός μηχανισμός έχει στηθεί με περισσή φροντίδα από  το Υπουργείο Παιδείας και την κα Κεραμέως, στα πρότυπα του διωκτικού μηχανισμού που είχε στήσει το Υπουργείο Υγείας (σε συνεργασία με τις διορισμένες διοικήσεις) σε βάρος όσων γιατρών και νοσηλευτών ξεσκέπαζαν την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

Η εκστρατεία τρομοκράτησης που έχει εξαπολύσει η Υπουργός Παιδείας έναντι εκπαιδευτικών που αντιδρούν στις απορρυθμίσεις που κατά καιρούς προωθεί, ενισχύθηκε και από τη δήλωση του Πρωθυπουργού χθες που «ευχόταν να κηρυχθεί παράνομη» η αυριανή απεργία της ΟΛΜΕ, για να συμπληρωθεί το αυταρχικό παζλ.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου ή της Ευρώπης ο Πρωθυπουργός εκφράζει την επιθυμία του για συγκεκριμένη δικαστική κρίση; Πρόκειται για κατάφωρη, ωμή  παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον κ. Μητσοτάκη, μια Δικαιοσύνη βεβαίως που για μία ακόμα φορά λειτούργησε ως το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης.

Οι εκπαιδευτικοί δεν θα εκβιαστούν, θα αψηφήσουν την τρομοκρατία και θα εντείνουν τον αγώνα απέναντι στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κας Κεραμέως.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Σχολεία: Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή του υπουργείου να προγραμματίσει εθνικές εξετάσεις την Άνοιξη;
Επιχειρείται οι εκπαιδευτικοί να χρεώνονται την επιτυχία ή αποτυχία των μαθητών τους και η διοίκηση του σχολείου να χρεώνεται με τη σειρά της την...
Σχολεία: Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή του υπουργείου να προγραμματίσει εθνικές εξετάσεις την Άνοιξη;
Κορονοϊός - Σχολεία: Αστραπιαία η μετάδοση - Τι δείχνει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης
Όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη είναι αποκαλυπτικά του αστραπιαίου τρόπου με τον οποίο μπορεί να μεταδοθεί ο κορονοϊός μεταξύ μαθητών στη σχολική...
Κορονοϊός - Σχολεία: Αστραπιαία η μετάδοση - Τι δείχνει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης