Φοιτητές περικύκλωσαν την πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών
Συμβολική περικύκλωση της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε σήμερα από φοιτητές που αντιδρούν στο νομοσχέδιο των Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη

Συμβολική περικύκλωση της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, μετά από κάλεσμα του φοιτητικού συλλόγου Φιλολογίας.

Οι φοιτητές προχώρησαν στην νέα αυτή κινητοποίηση με σκοπό να εκφραστεί η εναντίωση της ακαδημαϊκής κοινότητας προς το νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη, να δοθεί μια ηχηρή απάντηση μπροστά στις εξαγγελίες για είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα μέσα Απρίλη, καθώς και να εκφραστεί το αίτημα να επιστρέψουν οι φοιτητές στις σχολές τους με όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι του πανεπιστημίου, μεταπτυχιακοί, φοιτητές και ερευνητές.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση

6.jpeg
5.jpeg
3.jpeg

 

2.jpeg
1.jpeg

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»