Εκλογές αιρετών: Κινητοποίηση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας
Ενημέρωση για την παράσταση διαμαρτυρίας των ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, «Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής»

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι ΣΕΠΕ  Αμαρουσίου, «Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής» στην έδρα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας το πρωί του Σαββάτου, ενάντια στις εκλογές αιρετών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

ΟΧΙ στην καταπάτηση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων εκπαιδευτικών ΑΠΟΧΗ από τις ηλεκτρονικές εκλογές της βίας και νοθείας της 7ης Νοεμβρίου που διοργανώνει η Κεραμέως και τα τσιράκια της

Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας των Δ. Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. «Αμαρουσίου», «Γ. Σεφέρης» και «Ο Περικλής» το Σάββατο 7 – 11 – 2020 στις 09:00 υλοποιώντας σχετική απόφαση των Δ.Σ. των ομώνυμων σωματείων στη βάση των αποφάσεων του κλάδου μας και της Δ.Ο.Ε. ενάντια στην διεξαγωγή των καθόλα παράνομων εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών με ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγει το ΥΠΑΙΘ.

Κλειδωμένοι και κρυμμένοι στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας η φερόμενη ως εφορευτική επιτροπή των ψευτοεκλογών και ο εγκάθετος – εντολοδόχος του ΥΠΑΙΘ κος Δ/ντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας εκτελούν τις παράνομες και αντιδημοκρατικές εντολές των πολιτικών τους προϊσταμένων του ΥΠΑΙΘ

Φτάνοντας στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας το Σάββατο 7 – 11 – 2020 στις 09:00 βρήκαμε την κεντρική είσοδο του κτηρίου της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κλειδωμένη και αφού επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα της εφορευτικής επιτροπής που μας είχε κοινοποιήσει στις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων μας απαιτήσαμε την είσοδό μας στο χώρο που η εφορευτική επιτροπή έδρευε «εποπτεύοντας» τη διεξαγωγή των ψευτοεκλογών, όπως κατά νόμο είχαμε δικαίωμα ως εκπρόσωποι των σωματείων των εκπαιδευτικών της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας. Η είσοδος στο χώρο συνεδρίασης της εφορευτικής επιτροπής μας απαγορεύθηκε ρητά από εκπρόσωπο της εφορευτικής επιτροπής και εντός ολίγου κατέφτασε περιπολικό της αστυνομίας ζητώντας μας στοιχεία και βεβαιώσεις μετακίνησης τις οποίες φυσικά είχαμε με σχετικά έγγραφα που είχαν εκδοθεί από τα σωματεία μας. Από την πλευρά μας ζητήσαμε την καταγραφή του γεγονότος της απαγόρευσης εισόδου μας από την φερόμενη ως εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής των εκλογών και τον Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας. Παρουσία του Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας και του φερόμενου ως Προέδρου της δήθεν εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι κλήθηκαν από την αστυνομία στην είσοδο της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας, κατεγράφη το γεγονός της απαγόρευσης εισόδου των εκπροσώπων των σωματείων μας στο χώρο διεξαγωγής των ψευτοεκλογών ώστε να χρησιμοποιηθεί αυτό για την προσβολή του κύρους των «εκλογών» από τα σωματεία μας και κατόπιν αποχωρήσαμε από την είσοδο της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Καταγγέλλουμε το ΑΙΣΧΟΣ της βίας, της καταστολής και της καταπάτησης κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμότητας και τις πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και των εντολοδόχων της.

Παραδίδουμε στη χλεύη και στον εξευτελισμό του κλάδου τις ενέργειες του Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας Δρος Μπαμπαρούτση Χαράλαμπου, ο οποίος προφανώς για να ευχαριστήσει αυτούς που τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή χωρίς κρίσεις αλλά με απευθείας διορισμό από την υπουργό Παιδείας ξεπέρασε κάθε όριο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς έναντι των εκπαιδευτικών που προΐσταται και των σωματείων που τους εκπροσωπούν.

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις ενέργειες των μελών της φερόμενης ως εφορευτικής επιτροπής των ψευτοεκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια που αποτελείται κατά κύριο λόγο από αποσπασμένους εκπ/κούς στη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας και τους δηλώνουμε ότι δεν έχουν καμία θέση πλέον στα σωματεία μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ/ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ και την ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ
Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ
Ενίσχυση του κατασταλτικού μηχανισμού διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) αναφορικά με την ίδρυση...
Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ