Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ενημέρωση για τη Γ Φάση προσλήψεων από τους αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια - Η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 29/9/2020 έως και την Τετάρτη 30/9/2020. Σ

Με έγγραφο της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κας Μαρίας Δόκου, ζητείται από από τις ΠΔΕ και ΔΠΕ, ΔΔΕ, η καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ για τις ανάγκες της Γ Φάσης προσλήψεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, την Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο η καταγραφή των κενών αφορά στα ΚΕΣΥ-ΕΔΕΑΥ-ΣΜΕΑΕ Για την Εξειδικευμένη Εκπ/κη Υποστήριξη (Παράλληλη Στήριξη) θα καταγραφούν τα κενά που προκύπτουν από τους μαθητές για τους οποίους έχει ήδη εκδοθεί απόφαση έγκρισης από το αρμόδιο τμήμα της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Θα πρέπει να καταχωριστούν και οι μη αναλήψεις αναπληρωτών της Β΄ φάσης προσλήψεων. Δεν καταχωρίζονται ενδεχόμενες λειτουργικές ανάγκες που έχουν προκύψει ή προκύπτουν από ειδικές άδειες απουσίας ευπαθών ομάδων λόγω Covid-19.

Ημερομηνίες καταχώρισης

Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 29/9/2020 έως και την Τετάρτη 30/9/2020. Στη συνέχεια, για τις  Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/10/2020 και έως τις 17.00΄. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την ενημέρωση των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια, οι προσλήψεις αναπληρωτών Γ Φάσης θα προηγηθούν χρονικά των προσλήψεων αναπληρωτών τρίμηνης κατ ελάχιστον διάρκειας λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά η Εγκύκλιος

ΘΕΜΑ: Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ  

Προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ παρακαλείσθε να προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) των λειτουργικών κενών/πλεονασμάτων σε αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ στις περιοχές αρμοδιότητάς σας για τις Δ/νσεις Εκπ/σης και στα ΚΕΣΥ αρμοδιότητάς σας για τις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης (ΠΔΕ). Διαδικασία Συγκεκριμένα, καλείστε να καταγράψετε με τη γνωστή πλέον διαδικασία στο ΟΠΣΥΔ (Διαχείριση → Εισαγωγή κενών → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ ή Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΣΥ → Τύπος κενού) τα εξής: Κενά για τις ΣΜΕΑΕ (στο τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής ή Braille/Νοηματική, Νοηματική, Braille) Κενά για την Εξειδικευμένη Εκπ/κη Υποστήριξη (στο τύπος κενού: Εξειδικευμένη Τομεακό) Κενά για τις ΕΔΕΑΥ (στο τύπος κενού: ΕΔΕΑΥ) Κενά για τα ΚΕΣΥ στο Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΣΥ (τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής)  Εφιστάται η προσοχή σας στα κάτωθι: Κατά την παρούσα διαδικασία δεν καταχωρίζονται ενδεχόμενες λειτουργικές ανάγκες που έχουν προκύψει ή προκύπτουν από ειδικές άδειες απουσίας ευπαθών ομάδων λόγω Covid-19.

Στην Εξειδικευμένη Εκπ/κη Υποστήριξη θα καταγραφούν τα κενά που προκύπτουν από τους μαθητές για τους οποίους έχει ήδη εκδοθεί απόφαση έγκρισης από το αρμόδιο τμήμα της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Για την καταγραφή των κενών θα πρέπει να έχει προηγηθεί (εκ μέρους σας) η εξέταση της δυνατότητας ομαδοποίησης των υφιστάμενων εγκρίσεων των μαθητών ανά σχολική μονάδα σύμφωνα πάντα και με τις ανάγκες τους. Τα εν λόγω κενά θα καταγραφούν μόνο στο Εξειδικευμένη Τομεακό. Στο Εξειδικευμένη ΠΕΠ δεν θα καταγραφεί τίποτα και δεν θα ληφθεί υπόψη καμία καταχώριση που θα γίνει στο εν λόγω πεδίο.  

Κατά την παρούσα διαδικασία θα πρέπει να καταχωριστούν και οι μη αναλήψεις αναπληρωτών της β΄ φάσης προσλήψεων. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί σχετική καταχώριση στα ανάλογα πεδία δεν δύναται να ληφθούν υπόψη από την υπηρεσία μας.

Ημερομηνίες Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 29/9/2020 έως και την Τετάρτη 30/9/2020. Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/10/2020 και έως τις 17.00΄. Εφιστάται η προσοχή σας στις διατάξεις των παρ. 1 & 3 του άρθρου 4 της αριθ. πρωτ.104627/ΓΔ5/7-8-2020 (ΦΕΚ 3344 Β΄) ρυθμιστικής Υπουργικής Απόφασης. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ 

Δείτε την εγκύκλιο

Πηγή

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί από επίθεση ατόμων - Ο ένας φέρει τραύμα από μαχαίρι
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δύο νεαρούς στη Θεσσαλονίκη - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας φέρει τραύμα από μαχαίρι
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί από επίθεση ατόμων
papaevaggelou
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι το σχολείο εκτός από απαραίτητο αποτελεί και το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά», υπογραμμίζει η Βάνα...
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας για τις άδειες ειδικούς σκοπού των εργαζομένων - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει
xioni kakokairia
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στην Αττική αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία «Ελπίδα» τα επόμενα 24ωρα - Τα δύο σενάρια για τα έντονα...
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)