Η κοινή δήλωση Ν. Φίλη & Μ. Τζούφη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων:
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, που μέσα σε πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Η σημερινή ημέρα ας γίνει η αρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας.
Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που τους στήριξαν. Όλες και όλοι δικαιούνται ένα ποιοτικό σχολείο και ένα πανεπιστήμιο υψηλού επιπέδου.
Οφείλουμε να σεβαστούμε την προσπάθεια, την αγωνία και τις θυσίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση του δημόσιου σχολείου, στηρίζοντας αδιαπραγμάτευτα το δημόσιο πανεπιστήμιο, καθώς και τις δημόσιες δομές εκπαίδευσης που επιλέγουν όσα παιδιά δεν κατάφεραν ή δεν επιθυμούσαν την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom