Το διορισμό 205 νέων μελών ΔΕΠ, καθώς και 120 διοικητικών υπαλλήλων, στα πανεπιστήμια της χώρας, μέσα στο 2020, προχωρά το υπουργείο Παιδείας. Την ίδια ώρα, προς έγκριση βρίσκονται επιπλέον 200 θέσεις μελών ΔΕΠ. Παράλληλα ξεκινά η τοποθέτηση μονίμων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή.
Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
«Για πρώτη φορά στα ελληνικά πανεπιστήμια διορίζεται ένας τόσος σημαντικός αριθμός. Η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει έμπρακτα και με συγκεκριμένες πράξεις ότι στηρίζει τα δημόσια πανεπιστήμια και τα δημόσια σχολείο», ανέφερε σχετικά η υπουργός Παιδείας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης
«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;
Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom