Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Kαθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/6/2020) στη Μυτιλήνη με τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα η επιτακτική ανάγκη άσκησης εξειδικευμένων πολιτικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικο-οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας των νησιωτικών περιοχών και ειδικότερα η ανάγκη στοχευμένων πολιτικών για την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων στα νησιά μας.

«Οι δυνατότητες συνεργασίας και αξιοποίησης της επιστημονικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι σημαντική για τη στήριξη και την ανάπτυξη των νησιών μας», επεσήμανε η Χριστιάνα Καλογήρου. Η Πρυτάνισσα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία και για το γεγονός ότι επιτέλους προωθείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικών για τη νησιωτικότητα­­ και επιβεβαίωσε την πρόθεση ενεργούς συνδρομής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των πολιτικών αυτών, προς όφελος της κοινότητας του Αρχιπελάγους, της οποίας το Πανεπιστήμιο αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratos
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Στρατολογική κατάσταση: Οι νέοι κανόνες για έκδοση, χρήση και επιβεβαίωση εγγράφων
Πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης: Όλες οι αλλαγές στην έκδοση και τον έλεγχο γνησιότητας
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων
Ο καθηγητής Ευάγγελος Λιάτσικος έκανε επέμβαση στην Αθήνα μέσω Κίνας και έγραψε ιστορία στην τηλεχειρουργική
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών χειρούργησε ασθενή από απόσταση 8.000 χιλιομέτρων