Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους μόνιμους διορισμούς -Λίστα
Οι διοριζόμενοι θα πληροφορηθούν για την αναγγελία διορισμού τους, μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου την οποία έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ, με προσωπικό μήνυμα.

Μετά από επικοινωνίες συνεργατών του με Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για μόνιμο διορισμό είναι τα ακόλουθα:

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για Μόνιμο Διορισμό

Φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας (στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας συμπεριλαμβάνονται εκτός της εκπαιδευτικής και προϋπηρεσίες συναφείς με τον κλάδο απασχόλησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα).

Φωτοαντίγραφο πτυχίου.

Φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Έγγραφο που να αναγράφεται το ΑΦΜ του υποψηφίου.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (και για τους έγγαμους που δεν έχουν τέκνα).

Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α για τους άρρενες υποψηφίους.

Βεβαίωση από παθολόγο (δημοσίου φορέα ή ιδιώτη), όπου θα βεβαιώνεται η καταλληλότητα του υποψηφίου για άσκηση διδακτικών καθηκόντων.

Βεβαίωση από ψυχίατρο (δημοσίου φορέα ή ιδιώτη), όπου θα βεβαιώνεται η καταλληλότητα του υποψηφίου για άσκηση διδακτικών καθηκόντων.

Υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρωθεί από τον υποψήφιο στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης που θα παρουσιαστεί.

Εκδοση ΦΕΚ διορισμών


Πως παίρνεις 13 μόρια Χωρίς να χρειάζεται Μεταπτυχιακό για τους Μόνιμους Διορισμούς 2021 μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 


Ενταξη στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού

Οπως έχουμε ήδη ενημερώσει, μετά την ανακοίνωση των διορισμών ΕΕΠ ΕΒΠ στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ο πίνακας των διορισθέντων έχει αποσταλεί στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με την ένταξη τους στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΦΕΚ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Για να δημοσιευθεί το ΦΕΚ  θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία. Ελπίζουμε ότι περίπου στο τέλος Φεβρουαρίου να έχει εκδοθεί το ΦΕΚ των διορισμών. Να θυμίσουμε ότι κατά την περσινή χρονιά όταν υπήρξαν διορισμοί εκπαιδευτικών, είχε μεσολαβήσει περίπου ένας μήνας από την έκδοση του ΦΕΚ και την  ανάληψη υπηρεσίας.

Πληροφόρηση με mail

Οι διοριζόμενοι θα πληροφορηθούν για την αναγγελία διορισμού τους, μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου την οποία έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ, με προσωπικό μήνυμα.

Διευκόλυνση ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας

Φαίνεται ότι εξετάζεται σοβαρά το αίτημα μας να προβλεφθεί διευκόλυνση της ορκωμοσίας και ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών ΕΕΠ – ΕΒΠ, που υπηρετούν κατά το τρέχον έτος και διορίζονται μόνιμοι, στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης που ήδη υπηρετούν, προκειμένου να μη χρειαστεί να μεταβούν στις νέες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που διορίζονται. Αντίστοιχη διευκόλυνση είχε δοθεί και κατά το έτος 2019 σε εκπαιδευτικούς που διορίσθηκαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδική Αγωγή: Τα δύο πρώτα σε ζήτηση σεμινάρια το 2020 στην Ελλάδα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑΔΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ελληνική Στατιστική Αρχή
«Η ΕΛΣΤΑΤ έχει θέσει στο επίκεντρο της στρατηγικής της την ενίσχυση της στατιστικής παιδείας και της κατανόησης των δεδομένων από το ευρύτερο κοινό»
ΠΑΔΑ: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ελληνική Στατιστική Αρχή
παρκ
Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την δημιουργία νέου δημοτικού πάρκινγκ 500 θέσεων στην Αθήνα - Πού θα χτιστεί και πότε θα ανοίξει
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, υπογράμμισε ότι το έργο προχωρά με καθαρό πλαίσιο και συνέπεια, μετά την απομάκρυνση της προηγούμενης αναδόχου...
Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την δημιουργία νέου δημοτικού πάρκινγκ 500 θέσεων στην Αθήνα - Πού θα χτιστεί και πότε θα ανοίξει