Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η «εθιμοτυπική» επίσκεψη του Υπ. Παιδείας κ. Φίλη

Η «εθιμοτυπική» επίσκεψη του Υπ. Παιδείας κ. Φίλη στα γραφεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ (13.10.15.) μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει τα πιο ταξικά, τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, προσπαθεί με τέτοιου είδους φιέστες να εμφανιστεί ως φίλος του λαού και του λαϊκού κινήματος. Τη στιγμή που η κυβέρνηση υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να μπαίνουν στην τάξη στα 67 με τη μαγκούρα στο χέρι, που είναι κλειστά σχεδόν όλα τα ειδικά σχολεία!!, που λείπουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας, που φέρνει νέο συνδικαλιστικό νόμο ώστε να βάλει «στο γύψο» το συνδικαλιστικό κίνημα και τους αγώνες, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προσπαθεί να πλασαριστεί ως φίλος των συνδικάτων και των λαϊκών συμφερόντων.

Και η κοροϊδία έχει και τα όριά της. Ας το πάρουν χαμπάρι εκεί στην κυβέρνηση, ντεκόρ στις κυβερνητικές φιέστες το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να γίνει!!!

Και κάτι άλλο. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που βάζουν πλάτη όχι μόνο στις κυβερνητικές πολιτικές αλλά και στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της, τόσο καλύτερα για τους εργαζόμενους, τα συμφέροντά τους και τους λαϊκούς αγώνες.

Κι επειδή «η πορεία της κυβέρνησης προς το λαό» μέσω των συνδικάτων δεν είναι και τόσο βατή ο κ. Υπ.Παιδείας κουβάλησε καλού – κακού μέσα στα γραφεία των συνδικάτων και καμιά 10 αρια ασφαλίτες(!!!) εγκαινιάζοντας έτσι «πρώτη φορά αριστερά» και καινούργια ήθη και έθιμα στην επικοινωνία της με τα συνδικάτα.

Φυσικά η κυβερνητική φιέστα στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ ματαιώθηκε από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς  και Πρωτοβάθμια σωματεία της Αττικής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στα συλλαλητήρια
σε όλη την Ελλάδα στις 22 Οκτώβρη!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα με πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη!

 

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Αθήνα 13.10.2015

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Οι νέες «μεταγραφές» του ΠΑΣΟΚ: Πρώην βουλευτές ΜέΡΑ25 και Ποταμιού, γιατροί, δικηγόροι και δήμαρχοι
ΠΑΣΟΚ: «Δεν μας περισσεύει κανείς» - Οι νέες μεταγραφές και το μήνυμα Σκανδαλίδη
Οι νέες «μεταγραφές» του ΠΑΣΟΚ: Πρώην βουλευτές ΜέΡΑ25 και Ποταμιού, γιατροί, δικηγόροι και δήμαρχοι
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Η περίληψη στην Έκθεση και τα συχνά λάθη που κοστίζουν βαθμούς
Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι για να αποδώσουν σωστά το νόημα ενός κειμένου χωρίς υπερβολές, αντιγραφές και ασάφειες
Πανελλήνιες 2026: Η περίληψη στην Έκθεση και τα συχνά λάθη που κοστίζουν βαθμούς