«Χρυσά» μεροκάματα στα αζήτητα: Το επάγγελμα με μισθό 5.000 ευρώ που δεν επιλέγει κανείς

Πολιτική 0

Μήνυση της Χρυσή Αυγής σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος (Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’Θεσσαλονίκης) και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Σερρών), υπέβαλαν μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την επομένη ημέρα αγωγή στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", Σωτήρη Ζαριανόπουλου.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνιος Γρέγος (Α’Θεσσαλονίκης), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (Β’Θεσσαλονίκης) και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Σερρών), υπέβαλαν μήνυση  ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και την επομένη ημέρα αγωγή στη γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατά του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", Σωτήρη Ζαριανόπουλου.
 
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα, ο κ. Ζαριανόπουλος "είχε εξαπολύσει οχετό ύβρεων κατά του Κινήματός μας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής «καθάρματα που βρωμίζουν την χώρα»".
 
Πηγή: thestival
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πόσοι θα προσληφθούν ανά κλάδο και ειδικότητα στην Α΄ φάση

Έρχεται σταδιακή επιστροφή 13ου μισθού και 13ης σύνταξης; Τα σχέδια της κυβέρνησης

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική