Πολιτική 0

Μέση Ανατολή: Στις 12:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για τις εξελίξεις

Νίκος Ανδρουλάκης - Κυριάκος Μητσοτάκης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις 12:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή, μετά από αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άμεση ενημέρωση σχετικά με τις θέσεις και τις προτεραιότητες της χώρας αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 12:00, και αναμένεται να καλύψει τις διεθνείς εξελίξεις στην περιοχή, οι οποίες ανησυχούν έντονα την ελληνική πολιτική ηγεσία.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο των απόδημων Ελλήνων, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, συγκαλεί εκτάκτως το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής την ίδια ημέρα, με σκοπό να εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή. Επιπλέον, ο κ. Γεραπετρίτης συνεχίζει τις τακτικές ενημερώσεις της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, εντός του πλαισίου της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, για να διασφαλίσει τη συνεχιζόμενη ενημέρωση και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική