ανδρο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Ανδρουλάκης φαίνεται να στοχεύει έμμεσα τον Αλέξη Τσίπρα, εν μέσω του θορύβου που προκάλεσε η έκδοση του βιβλίου του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα πρόσφατο σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να αναδεικνύει την ένταση που επικρατεί στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Με την αναφορά του ότι «Εμείς δεν έχουμε σπόνσορες για να μας παίζουνε μέρα-νύχτα», ο Ανδρουλάκης φαίνεται να στοχεύει έμμεσα τον Αλέξη Τσίπρα, εν μέσω του θορύβου που προκάλεσε η έκδοση του βιβλίου του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη εκφράζεται η άποψη ότι ένα βιβλίο με «καυτή» θεματική, που αναφέρεται σε πολλούς πρωταγωνιστές της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας, δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μονόστηλο σχολιασμό. Η έκδοση έχει προκαλέσει δημόσιο διάλογο και αντιπαραθέσεις, ενώ οι επικριτές του Ανδρουλάκη τονίζουν ότι η εστίαση σε φανταστικούς «σπόνσορες» δεν βοηθά, αλλά μπορεί να επιταχύνει την πολιτική ένταση.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζουν ότι η ηγεσία πρέπει να επικεντρώνεται στη δουλειά της, αντί να βλέπει παντού φαντάσματα ή να υπονοεί σχέσεις και υποστηρικτές χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία. Η αμφισημία σε τέτοιες δηλώσεις, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, πυροδοτεί πάθη και μπορεί να οδηγήσει σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, το λεγόμενο «ξεκατίνιασμα» στον πολιτικό χώρο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
«Εξαφανισμένη» η Διοίκηση και οι «αιρετοί» καταγγέλλει ο Σύλλογος Π.Ε. «ο Σωκράτης» μετά την παράσταση διαμαρτυρίας
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
διωξεις
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
«Βιομηχανία» ΕΔΕ ακόμα και για ανώνυμες καταγγελίες καταγγέλλουν οι Διευθυντές των σχολείων
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
Η Μαρία Καρυστιανού με φόντο το λογότυπο του κόμματός της «Ελπίδα»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
Μαρία Καρυστιανού: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δοκιμαστεί, είναι επαγγελματίας πολιτικός, το "όχι" το έκανε "ναι"»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»