Νίκος Ανδρουλάκης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νίκος Ανδρουλάκης: Η απάντηση για τους κουραμπιέδες της Ντόρας Μπακογιάννη

Εκτός των σημαντικών θεμάτων που συζήτησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνάντησή τους, υπήρξαν και στιγμές πιο… χαλαρές και χιουμοριστικές.

Ενόψει Χριστουγένννων, το κέρασμα που είχε ο Πρωθυπουργός στο γραφείο του ήταν οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, που είχε φτιάξει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν τους προτίμησε, και όταν ερωτήθηκε στον ΣΚΑΪ, απάντησε: «Θα είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φάω κουραμπιέ το πρωί γιατί με ενοχλεί». Μάλιστα, στο δίλημμα «κουραμπιές ή μελομακάρονο», απάντησε «Μικρός κουραμπιέδες, όταν μεγάλωσα μελομακάρονα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε -μεταξύ άλλων- τη φορολογική κυβερνητική πολιτική, τις τράπεζες αλλά και την θεσμική συζήτηση που είχε χθες με τον Πρωθυπουργό, στην οποία, όπως σχολίασε, «συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε».

«Συμφωνήσαμε, όμως, και σε κάποια σημαντικά ζητήματα όπως είναι το δημογραφικό όπου θα πρέπει να υπάρξει μια εθνική επιτροπή με διακομματικό χαρακτήρα, τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης και ειδικών» σημείωσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στην πρόταση που κατέθεσε στον Πρωθυπουργό, η επιλογή των επικεφαλής των ανεξάρτητων αρχών να γίνεται μέσα από ανοικτή πρόσκληση βιογραφικών και διατήρηση της ευρείας συναίνεσης των 3/5 στη Βουλή, σχολίασε: «Η συναίνεση πρέπει να γίνεται και με όρους διαλόγου, αλλά και να παρακολουθεί η κοινωνία μια διαδικασία που θα δυναμώνει τη Δημοκρατία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λεξικο
Πώς οι γιορτές πήραν τα ονόματά τους: Η ετυμολογία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ο Γ. Μπαμπινιώτης εξηγεί την προέλευση των ονομάτων, από τον Χριστό μέχρι τον Άγιο Βασίλειο
Πώς οι γιορτές πήραν τα ονόματά τους: Η ετυμολογία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς