ρήγας
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσινή συνεδρίαση αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ήταν μια συζήτηση συντροφική και πολιτική και νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται πάντα».

Οι διαφωνίες λύνονται

«Εμείς πάντα συζητάμε στο φως της μέρας και τις διαφωνίες ή τις συμφωνίες, τις λύνουμε και κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε αποτελεσματικοί για την ελληνική κοινωνία. Αυτό, έχει σημασία, αυτό κάναμε και χθες και βεβαίως και πολύ συντροφικά και ο πρόεδρος του κόμματος, μας μίλησε και εμείς τις όποιες σκέψεις είχαμε τις μεταφέραμε και ταυτόχρονα ο ίδιος με πολύ δημοκρατικό τρόπο προχώρησε και προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη αντεπίθεση που πρέπει να γίνει και για ένα συνέδριο το οποίο θα διαμορφώσει και τη συνολική πρόταση, την εναλλακτική για την διακυβέρνηση της χώρας και για τις ευρωεκλογές βεβαίως και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία εκφράστηκε μεταξύ μας για την πορεία του κόμματος από εδώ και πέρα με πλήρη επίγνωση της συγκυρίας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ρήγας.

Σε ό,τι αφορά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που αρχίζει την Πέμπτη (22/02) και ερωτηθείς για το πόσο μπορεί αυτό να εξελιχθεί ως ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και ούτε υπήρξε και αμφισβήτηση ποτέ του προέδρου του κόμματος. Αυτό που ήταν βγήκε και ήταν μέσα από μια συζήτηση και μια αγωνία όλων μας και του ίδιου του προέδρου, αλλά και ημών όλων, μια αγωνία για να μπορέσουμε να είμαστε για την επόμενη περίοδο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία».

«Κρινόμαστε καθημερινά»

Σε ερώτηση για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα κριθεί στις επερχόμενες ευρωεκλογές ή στις επόμενες εθνικές εκλογές είπε ότι: «όλοι κρινόμαστε καθημερινά, με κάθε πράξη μας και αν είμαστε αποτελεσματικοί στα καθήκοντα που έχουμε αναλάβει».

Τέλος υπογράμμισε ότι «Η συζήτηση δεν έχει ούτε χρονικά περιθώρια, ούτε τίποτα άλλο. Όλα τα αποτελέσματα θα κριθούν με βάση τη στάση μας και την αποτελεσματικότητά μας όλη αυτή την περίοδο. Η συζήτηση αυτή τη στιγμή γίνεται πώς θα είμαστε όχι μόνο αποτελεσματικοί, αλλά και πώς θα έχουμε ένα ποσοστό το οποίο θα δίνει και θα έχουμε τέτοιο ποσοστό που θα δίνει τη δυναμική για την επόμενη μάχη των εθνικών εκλογών. Άρα, να έχουμε διαμορφώσει τη δυνατότητα αλλαγής κυβέρνησης της πιο καταστροφικής κυβέρνησης που υπάρχει στον τόπο αυτή τη στιγμή. Αυτό μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δώσει τέτοια ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aselgeia_8.jpg
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα καταδικαστεί για άλλες δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος μαθητριών
Στο δικαστήριο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου