Thumbnail
«Αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες μέσα στη Βουλή»

Αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια έκαναν και τα άλλα μικρά κόμματα, όχι μόνον η Πλεύση Ελευθερίας, επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Αλλαγές, ειδικότερα, έκανε και ο Γ. Βαρουφάκης, όπως υποστήριξε, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα.

Επίσης, «ο Κ. Βελόπουλος έθεσε εκτός λίστας δύο εκλεγμένους βουλευτές. Το κόμμα "Νίκη" έκανε τα ίδια σε πολλές περιπτώσεις. Γιατί χτυπάνε εμάς;», διερωτήθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και απάντησε: «Αυτό που δεν έκανε άλλος κανείς (σ.σ. πλην της ίδιας), ήταν να το ανακοινώσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφερόμενη στην αντιπολίτευση που θα κάνει από τις 26 Ιουνίου, σε περίπτωση που η Πλεύση Ελευθερίας έχει κοινοβουλευτική παρουσία, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα τους αλλάξουμε τα φώτα, δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αφύλακτα τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους αδύναμους πολίτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταθούμε τείχος προστασίας για τους πολίτες. Αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες μέσα στη Βουλή. Αυτό το καταλαβαίνει το σύστημα, γι' αυτό λυσσάει». Και, εν κατακλείδι, «η καρδιά μας είναι η γροθιά μας. Αποκλείεται να αφήσω να συντρίψουν την ελπίδα των πολιτών και την αγάπη του. Θα τους συντρίψω εγώ», ανέφερε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέντευξη της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη
Σ. Ζαχαράκη: «Αλλάζουμε την Τράπεζα Θεμάτων, νέα βιβλία από το 2027»
Η Σοφία Ζαχαράκη αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη για το «Νέο Λύκειο», την ενίσχυση του Ψηφιακού Φροντιστηρίου και το χρονοδιάγραμμα των Πανελλαδικών
Σ. Ζαχαράκη: «Αλλάζουμε την Τράπεζα Θεμάτων, νέα βιβλία από το 2027»
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Αναβάλλεται η επανίδρυση των αθλητικών σχολείων
Αρχικά είχε σχεδιαστεί τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσουν δύο αθλητικά σχολεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ωστόσο το σχέδιο εγκαταλείφθηκε (βίντεο)
Ζαχαράκη: Αναβάλλεται η επανίδρυση των αθλητικών σχολείων