e-ΕΦΚΑ: Η προσαύξηση στη σύνταξη που μπορεί να φτάσει έως και τα 846 ευρώ – Ποιοι τη δικαιούνται

Πολιτική 0

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα τους αλλάξουμε τα φώτα στη Βουλή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες μέσα στη Βουλή»

Αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια έκαναν και τα άλλα μικρά κόμματα, όχι μόνον η Πλεύση Ελευθερίας, επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Αλλαγές, ειδικότερα, έκανε και ο Γ. Βαρουφάκης, όπως υποστήριξε, φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα.

Επίσης, «ο Κ. Βελόπουλος έθεσε εκτός λίστας δύο εκλεγμένους βουλευτές. Το κόμμα "Νίκη" έκανε τα ίδια σε πολλές περιπτώσεις. Γιατί χτυπάνε εμάς;», διερωτήθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και απάντησε: «Αυτό που δεν έκανε άλλος κανείς (σ.σ. πλην της ίδιας), ήταν να το ανακοινώσει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφερόμενη στην αντιπολίτευση που θα κάνει από τις 26 Ιουνίου, σε περίπτωση που η Πλεύση Ελευθερίας έχει κοινοβουλευτική παρουσία, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα τους αλλάξουμε τα φώτα, δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αφύλακτα τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους αδύναμους πολίτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταθούμε τείχος προστασίας για τους πολίτες. Αν μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα μπουν οι πολίτες μέσα στη Βουλή. Αυτό το καταλαβαίνει το σύστημα, γι' αυτό λυσσάει». Και, εν κατακλείδι, «η καρδιά μας είναι η γροθιά μας. Αποκλείεται να αφήσω να συντρίψουν την ελπίδα των πολιτών και την αγάπη του. Θα τους συντρίψω εγώ», ανέφερε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική