syriza
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | INTIME
«Τα κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης άνοιξαν δρόμο για την επικράτηση της Δεξιάς», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - – Κεντρική Επιτροπή την Τετάρτη

Την ήττα της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές κατά των κομμάτων της «ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης», που όπως τονίζει «με την απαξίωση της απλής αναλογικής και των συνεργασιών άνοιξαν το δρόμο για την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη». 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως υπήρξε μία μη ανιχνεύσιμη ενίσχυση της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές και πως ηττήθηκε η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική».

«Τα κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης με την απαξίωση της απλής αναλογικής και των συνεργασιών και την μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έτεινε χείρα προοδευτικών συγκλίσεων, άνοιξαν το δρόμο για την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη», τονίζεται.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «άπαντες συμφώνησαν πως πρωταρχικής σημασίας πλέον είναι η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη αυτή, μακριά από εσωστρέφεια, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να σταθεί ισχυρό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγχρόνως να μην κάνει τη χάρη σε όσους επιθυμούν την απόσυρση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από ηγέτη του προοδευτικού πόλου στη χώρα και την αντικατάστασή του με έναν βολικό δικομματισμό».

«Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε τη σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και χάραξη των επόμενων κινήσεων στο δρόμο για τις κάλπες του Ιουνίου», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ενδοσχολική βία
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε Γυμνάσιο στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη ο γιος καθηγητή
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέθεσαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ένας 62χρονος καθηγητής και η 57χρονη υποδιευθύντρια του σχολείου, ο 14χρονος γιος...
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε Γυμνάσιο στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη ο γιος καθηγητή
Ωνάσεια σχολεία
Ωνάσεια - Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Η αποζημίωση για επιτηρητές στις εισαγωγικές εξετάσεις
Οι αμοιβές για επιτροπές, επιτηρητές και προσωπικό σε Πρότυπα, Πειραματικά και Ωνάσεια Σχολεία – Αναλυτικοί πίνακες
Ωνάσεια - Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Η αποζημίωση για επιτηρητές στις εισαγωγικές εξετάσεις
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το δικαίωμα στην απαλλαγή από τα Θρησκευτικά και ο ρόλος της «Ηθικής»
«Πράσινο φως» για θρησκειολογικές αναφορές στα σχολεία – Στη Βουλή έφερε η Σοφία Ζαχαράκη τη διευκρίνιση του ΙΕΠ
Σοφία Ζαχαράκη: Το δικαίωμα στην απαλλαγή από τα Θρησκευτικά και ο ρόλος της «Ηθικής»