Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11:30, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Οι πληροφορίες εστιάζουν στο δίδυμο Χρήστος Στυλιανίδης και Ευάγγελος Τουρνάς για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Οριστικοποιήθηκε το δίδυμο στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, με τον πρώην Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη στη θέση του υπουργού και τον πτέραρχο ε.α Ευάγγελο Τουρνά σε θέση υφυπουργού.

Η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου καθώς είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να κλείσει αυτό το μέτωπο το δυνατόν γρηγορότερα για να πάει «ανενόχλητος» στη ΔΕΘ

Ο 63χρονος Χρήστος Στυλιανίδης είναι χειρούργος οδοντίατρος, έχει διατελέσει Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων στην Ε.Ε., βουλευτής και ευρωβουλευτής του δεξιού κόμματος «Δημοκρατικός Συναγερμός» (ΔΗ.ΣΥ), αλλά  και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Ευάγγελος Τουρνάς, που θα έχει την επιχειρησιακή ευθύνη, έχει διατελέσει αρχηγός ΓΕΑ.


Ο κ. Στυλιανίδης είναι 63 ετών, έχει σπουδάσει στη Σχολή Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στο παρελθόν έχει εκλεγεί βουλευτής και ευρωβουλευτής με το δεξιό κόμμα Δημοκρατικός Συναγερμός με το οποίο συμπορεύτηκε την περίοδο του Σχεδίου Ανάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παλιότερα και όσο σπούδαζε στην Ελλάδα είχε σχέσεις με τη Νεολαία του ΚΚΕ Εσωτερικού ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Γιάννο Κρανιδιώτη στην προσπάθεια ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Μετρό - ΜΜΜ
Μετρό: Κλειστός από τις 11:00 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»
Κλειστός θα είναι για κάποιες ώρες ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο στο κέντρο...
Μετρό: Κλειστός από τις 11:00 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»