Εκτός ελέγχου για μια ακόμα φορά βγήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγορώντας πως οι διαδηλωτές του ΚΚΕ που τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι «επίδοξοι δολοφόνοι».
Σε παρέμβασή του στο Kontra ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως οι αστυνομικές αυθαιρεσίες μπορούν πλέον να ερευνώνται εσωτερικά από την ΕΛΑΣ και θύματα αστυνομικής βίας μπορούν να ζητούν άμεση λογοδοσία.
Στην πορεία της συζήτησης έχασε την ψυχραιμία του, ωρυόμενος πως «ασχολούμαστε με 4 αστυνομικούς, ενώ 1.500 επίδοξοι δολοφόνοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας».
Όταν ρωτήθηκε για την ταυτότητα των επίδοξων δολοφόνων, απάντησε πως είναι «οι ΚΚΕδες που θεωρούν πιο σημαντικό να τιμήσουν τη γενιά του Πολυτεχνείου από την εθνική προσπάθεια για τη δημόσια υγεία των πολιτών».
Η συζήτηση συνεχίστηκε στο τοξικό κλίμα που επεδίωξε ο βουλευτής, ενώ αμφισβήτησε το δικαίωμα βουλευτών του ΜέΡΑ25 να τιμήσουν συμβολικά με πορεία 9 ατόμων το Πολυτεχνείο επειδή... δεν είναι βουλευτές της Α΄Αθήνας.
Το βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ