Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ξέφυγε ξανά ο Κ. Μπογδάνος, χαρακτηρίζοντας ως «επίδοξους δολοφόνους» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ που τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου

Εκτός ελέγχου για μια ακόμα φορά βγήκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγορώντας πως οι διαδηλωτές του ΚΚΕ που τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι «επίδοξοι δολοφόνοι».

Σε παρέμβασή του στο Kontra ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, πως οι αστυνομικές αυθαιρεσίες μπορούν πλέον να ερευνώνται εσωτερικά από την ΕΛΑΣ και θύματα αστυνομικής βίας μπορούν να ζητούν άμεση λογοδοσία.

Στην πορεία της συζήτησης έχασε την ψυχραιμία του, ωρυόμενος πως «ασχολούμαστε με 4 αστυνομικούς, ενώ 1.500 επίδοξοι δολοφόνοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας».

Όταν ρωτήθηκε για την ταυτότητα των επίδοξων δολοφόνων, απάντησε πως είναι «οι ΚΚΕδες που θεωρούν πιο σημαντικό να τιμήσουν τη γενιά του Πολυτεχνείου από την εθνική προσπάθεια για τη δημόσια υγεία των πολιτών».

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο τοξικό κλίμα που επεδίωξε ο βουλευτής, ενώ αμφισβήτησε το δικαίωμα βουλευτών του ΜέΡΑ25 να τιμήσουν συμβολικά με πορεία 9 ατόμων το Πολυτεχνείο επειδή... δεν είναι βουλευτές της Α΄Αθήνας.

Το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χατζητεγας
ΕΒΕ & Εθνικό εκπαιδευτικό αδιέξοδο: Δημόσια Πανεπιστήμια … χωρίς φοιτητές
«Οι Πανελλαδικές δεν είναι Απολυτήριες Εξετάσεις οι οποίες οφείλουν να διαπιστώνουν την ελάχιστη προαπαιτούμενη γνώση αποφοίτησης από το Λύκειο»
ΕΒΕ & Εθνικό εκπαιδευτικό αδιέξοδο: Δημόσια Πανεπιστήμια … χωρίς φοιτητές
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Ποιοι πρέπει να παραλάβουν Δελτίο Εξεταζομένου, τι στοιχεία αναγράφει και ποιοι εξαιρούνται από τη διαδικασία
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα