Thumbnail
Τι αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί

Στην εντατική του Ιπποκρατείου Αθήνας νοσηλεύεται ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει σχετικά:

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.

Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.

Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Διαβάστε ακόμη:

Στο χειρουργείο ο Πέτρος Τατσόπουλος - Έχασε τις αισθήσεις του στο πλατό

Στη ΜΕΘ ο Πέτρος Τατσόπουλος - Τι λένε οι γιατροί

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαββοπουλος
Το τελευταίο αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η Ελλάδα αποχαιρετά έναν από τους πιο εμβληματικούς τραγουδοποιούς της σύγχρονης ιστορίας της
Το τελευταίο αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
φιλολογοι
Δημόσιο σχολείο και εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο της ΑΣΕ Θήβας - «Ο Σύλλογος πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εκπαιδευτικών»
Θήβα: Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καλεί τους συναδέλφους να στηρίξουν τον Σύλλογο «Ο Πίνδαρος»
Δημόσιο σχολείο και εργασιακά δικαιώματα στο επίκεντρο της ΑΣΕ Θήβας - «Ο Σύλλογος πρέπει να παραμείνει στα χέρια των εκπαιδευτικών»