Πολιτική 0

Οριστικό: Εκτός δημοτικών εκλογών η Χρυσή Αυγή στη Θεσ/νίκη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

Δεκαεννέα θα είναι τελικά οι συνδυασμοί των υποψήφιων δημάρχων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου για τον κεντρικό δήμο.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με απόφαση που δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα, απέρριψε τις ενστάσεις που είχαν καταθέσει τρεις συνδυασμοί υποψηφίων κατά της μη ανακήρυξής τους. Επρόκειτο για τους συνδυασμούς «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια, «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαμπάση.

Ο λόγος της μη ανακήρυξής τους ήταν τυπικός, καθώς στις δηλώσεις που είχαν καταθέσει στο Πρωτοδικείο δεν αναφέρονταν ρητά τα ονόματα των υποψηφίων για τη δημοτική ενότητα Τριανδρίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική