Thumbnail
Η ανακοίνωση

Παραιτήθηκε η πλειοψηφία της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ταιριάζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ της ΕΛΠΙΔΑΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ των αγώνων για κατάργηση των μνημονίων, για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, για τερματισμό της λιτότητας, για κοινωνική δικαιοσύνη, για αναβάθμιση της παιδείας, για επαναθεμελίωση του εθνικού συστήματος υγείας, για παραγωγική ανασυγκρότηση, για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ, για άρση του ξεπουλήματος της χώρας, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για 13η σύνταξη, για συλλογικές συμβάσεις και κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ τελείωσε για μας με την υπογραφή του 3ου μνημονίου στις 12 Αυγούστου.

Από τα μαθητικά μας και φοιτητικά μας χρόνια στους αγώνες των κινημάτων και της αριστεράς οραματιστήκαμε και πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο, καταφέρνοντας και με την δική μας συνεισφορά να φέρουμε την αριστερά από το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Καταφέραμε όλοι μαζί να πείσουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ότι η αριστερά έχοντας το ηθικό πλεονέκτημα θα ήταν η ανατροπή για το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης.

Οι επιλογές και οι καθοριστικές αποφάσεις της ομάδας διαπραγμάτευσης και της ομάδας γύρω από τον Πρόεδρο, με διαδικασίες που δεν τιμούν ένα κόμμα της αριστεράς, πρόδωσαν τα οράματά μας, μας απογοήτευσαν και μας εξόργισαν. Συγχρόνως όμως μας ωρίμασαν βίαια και μας έκαναν ακόμα πιο αποφασιστικούς για το δίκαιο των διεκδικήσεών μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση των συνεδριακών και προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα νέο μέτωπο αριστερών, δημοκρατικών, πατριωτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Ανδουτσόπουλος Αποστόλης Συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου

Κοίλιας Σωτήρης                       Μέλος Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου

Σόγιας Αντώνης                        Ταμίας Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου

Φιλιππόπουλος Νίκος        Υπεύθυνος Τύπου Συντονιστικού ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητό
Κλείδωσε η απόφαση για το όριο ψηφιακής ενηλικίωσης - Χωρίς social media οι ανήλικοι κάτω των 15 ετών και στην Ελλάδα
Social media κάτω των 15: λύση ή εύκολη απαγόρευση;
Κλείδωσε η απόφαση για το όριο ψηφιακής ενηλικίωσης - Χωρίς social media οι ανήλικοι κάτω των 15 ετών και στην Ελλάδα
δασκάλα
Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί: Πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς όριο ηλικίας
Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση όπου η έξοδος γίνεται ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι σήμερα ο ασφαλισμένος
Τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί: Πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς όριο ηλικίας
Γυναίκα εκπαιδευτικός προχωράει μέσα σε σχολική αίθουσα, στα θρανία κάθονται μαθητές
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Σχολεία: Ανατροπές στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Γιατί αλλάζουν οι ώρες στα μαθήματα
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί