Thumbnail
alfavita.gr

Σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν το Σαββατοκύριακο ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος έναντι της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα στην μία από αυτές με προβάδισμα 5%.

Για την Palmos Analysis για το Tvxs.gr  ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό  22,5% έναντι 17,6% της ΝΔ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 7%, η οποία όμως σημειώνει μικρή πτώση σε σχέση με την προηγούμενηδημοσκόπηση της Palmos Analysis ένα μήνα πριν. Οπως προκύπτει και από την ανάλυση των αναποφάσιστων στην επόμενη ερώτηση, η εκλογική απήχηση των νεοναζί μοιάζει να περιχαρακώνεται.

 
Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,1% και το ΠΑΣΟΚ με 3,8%.  Λίγο κάτω από το όριο του 3% η ΔΗΜΑΡ με 2,8%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν 1,6%, ενώ το ΛΑΟΣ 0,5%. Άλλο κόμμα δηλώνει το 4,7%. Στο 13,3% οι αναποφάσιστοι (αυθόρμητη απάντηση), στο 5,6% το Λευκό ενώ από την κάλπη δηλώνει πως θα απέχει το 8,1% των ερωτηθέντων.
 
Η δημοσκόπηση της Rass για τον Ελεύθερο Τύπο βγάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει 24,1% η ΝΔ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,5%, οι ΑΝ ΕΛ 4,7%, η Χρυσή Αυγή 6,1% η ΔΗΜΑΡ 3,4%, το ΚΚΕ 6,3%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 1,65%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,3%, 'Αλλο κόμμα 4,2%,'Ακυρο-Λευκό 3%, Αναποφάσιστοι 17,1%.
 
Η δημοσκόπηση της Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών» δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 25%, ενώ η ΝΔ έπεται με 22,5%. Η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 6,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»
Ανησυχία από τη Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος για τις εξελίξεις στη συνεταιριστική εφημερίδα και το εργασιακό κλίμα
Έκκληση για ανάκληση απόλυσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών»