Thumbnail
Οι πρώτες εκτιμήσεις για το μάθημα των Μαθηματικών - Πανελλήνιες 2013

 

Τα φετινά θέματα Μαθηματικών Γενικής Γ Λυκείου είναι αυξημένης δυσκολίας και μεγάλης έκτασης σε σχέση με τα περυσινά

Τα θέματα Μαθηματικών Γενικής κρίνονται τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών και ειδικότερα για τους υποφηφίους θεωρητικής κατεύθυνσης η δυσκολία θα είναι μεγαλύτερη. Τα φετινά θέματα απευθύνονταν σε πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές.

 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Κυμάνθηκαν στο πλαίσιο των περσινών θεμάτων, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.  Στο δεύτερο και το τέταρτο απαιτείται καλή εμπέδωση των εννοιών και συνδυασμός αυτών. Το τρίτο  είναι κλασικό θέμα στατιστικής χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, τα θέματα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας και απαιτούν καλή προετοιμασία.

 

ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα: Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε - Βελτίωση υποδομών για τους επισκέπτες (Βίντεο)
Πρόκειται για ένα κρίσιμο κομμάτι του οδικού άξονα που συνδέει τη Λευκάδα με τον Δυτικό Άξονα και το Άκτιο, βελτιώνοντας σημαντικά τις μετακινήσεις...
Κυριάκος Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα: Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε - Βελτίωση υποδομών για τους επισκέπτες (Βίντεο)
patates tiganites
Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις: Πώς να τις φτιάξετε στο air fryer, τραγανές και πιο υγιεινές από ποτέ
Τραγανές πατάτες που θυμίζουν τις τηγανητές σε γεύση και εμφάνιση, αλλά χωρίς την επιβάρυνση του τηγανίσματος
Τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις: Πώς να τις φτιάξετε στο air fryer, τραγανές και πιο υγιεινές από ποτέ