Πανελλήνιες: Οι εισακτέοι σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Στρατό
Nikos Libertas / SOOC
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εισακτέοι στη Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ανακοινώνει ότι, οι επιτυχόντες στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας, καλούνται να καταταγούν στη ΣΣΕ (Βάρη Αττικής), την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου, στις 08:00.

Όπως επισημαίνει το ΓΕΣ, κατά την κατάταξή τους στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, οι επιτυχόντες θα πρέπει να διαθέτουν τα καθορισθέντα δικαιολογητικά που περιγράφονται στην εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 04/2023).

Τι ισχύει για τους επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) 

Επίσης, από το ΓΕΣ ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις, καλούνται να καταταγούν στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα Θεσσαλίας), την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου , στις 08:00 (επιτυχόντες ΣΜΥ/ΟΠΛΑ) και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, στις 08:00 (επιτυχόντες ΣΜΥ/ΣΩΜΑΤΑ), με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζονται στην εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 04/2023).

Πληροφορίες για τους νέους Σπουδαστές της ΣΜΥ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο