yppeth
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2022

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ έτους 2022.

Οι υποψήφιοι αυτοί από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επίσης, οι υποψήφιοι που είχαν εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η εγγραφή αυτών των επιτυχόντων θα γίνει από Δευτέρα 17-10-2022 μέχρι και Παρασκευή 21-10-2022, χωρίς τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής. 

Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται με υποβολή της αίτησης απευθείας προς τη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής επιτυχίας είτε με φυσική παρουσία, είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (π.χ. υποβολή της αίτησης μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), είτε με ταχυδρομική αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κατά τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων  ή ταχυδρομικής αποστολής, για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του επιτυχόντος και αιτούντος την εγγραφή, η οποία εκδίδεται μέσω του ιστότοπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής και στην οποία θα δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία και τυχόν δικαιολογητικά που υποβάλλει είναι ακριβή και αληθή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολυτεχνείο Κρήτης
Πολυτεχνείο Κρήτης: 14ο Διεθνές Συνέδριο σε Αναδυόμενες Τεχνολογίες Διαδικτύου, Δεδομένων και Ιστού (EIDWT 2026)”
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 25 - 27 Φεβρουαρίου 2026 στα Χανιά
Πολυτεχνείο Κρήτης: 14ο Διεθνές Συνέδριο σε Αναδυόμενες Τεχνολογίες Διαδικτύου, Δεδομένων και Ιστού (EIDWT 2026)”
μολύβια
Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τον «Εθνικό διάλογο» – «Να αποχωρήσει ο εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ»
Ζητά αποχώρηση της Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και κάνει λόγο για προειλημμένες αποφάσεις του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και...
Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τον «Εθνικό διάλογο» – «Να αποχωρήσει ο εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ»
καισαριανη
Υπουργείο Πολιτισμού: Μνημείο η συλλογή φωτογραφιών της εκτέλεσης στην Καισαριανή
Κλιμάκιο μεταβαίνει στο Βέλγιο για τη διεκδίκηση του αρχείου – Ιστορικής σημασίας τεκμήρια από την Πρωτομαγιά του 1944
Υπουργείο Πολιτισμού: Μνημείο η συλλογή φωτογραφιών της εκτέλεσης στην Καισαριανή
Εκπαίδευση
Μετακινήσεις στην Εδική Αγωγή: Έντονες αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τις αποφάσεις του ΥΠΑΙΘΑ
Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ καταγγέλλει πρακτικές που αφήνουν μαθητές χωρίς την αναγκαία υποστήριξη
Μετακινήσεις στην Εδική Αγωγή: Έντονες αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τις αποφάσεις του ΥΠΑΙΘΑ