Νεκρό μωρό στις ΗΠΑ
Ο πατέρας του κατηγορείται ότι σκότωσε την σύζυγό του και το απήγαγε

Νεκρό εντοπίστηκε ένα μωρό, που είχε απαχθεί, στο δάσος του Αϊντάχο των ΗΠΑ το Σάββατο, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε να περπατά γυμνός και παραληρημένος σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία βρήκε τη σορό του 10 μηνών Zeke Best περίπου 24 μίλια ανατολικά του Idaho Falls. Ένας κυνηγός είχε καλέσει στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως είδε έναν άνδρα σε sleeping bag στην άκρη του δρόμου. Ο άνδρας ήταν ο πατέρας του βρέφους.

Ο Jeremy Albert Best, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία, ήταν «γυμνός και έκανε περίεργες δηλώσεις», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπόνεβιλ.

Οι αρχές επιβολής του νόμου αναζητούσαν τον άνδρα και το παιδί από το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 48χρονος Best φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του, την 38χρονη Kali Jean Randall μέσα στο σπίτι τους, λίγες ώρες αφότου υποβλήθηκε σε ψυχολογική αξιολόγηση.

Ο Best συνελήφθη επειδή έκανε βόλτα σε ένα τοπικό κατάστημα χωρίς ρούχα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος πριν σκοτώσει την γυναίκα του

Ο γυμνός άνδρας εθεάθη να σκύβει περίεργα πάνω από τον πάγκο του καταστήματος, δίπλα στο ταμείο, και να αρπάζει ένα τσιγάρο, πριν τον απομακρύνουν από το κτίριο, όπως καταγράφεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Ανατολικού Αϊντάχο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, δήλωσε το Τμήμα του Σερίφη της Μπονέβιλ.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος εκείνη την ημέρα, ο Best φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι για να σκοτώσει τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του.

Η αστυνομία εξέδωσε Amber Alert χαρακτηρίζοντας τον Best ως «ένοπλο και πολύ επικίνδυνο ύποπτο ανθρωποκτονίας και απαγωγής», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Teton.

Το μαύρο SUV του Best βρέθηκε γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου κάτω από ένα ανάχωμα στην περιοχή όπου τον εντόπισαν κυνηγοί.

Η αστυνομία δεν ανέφερε πού εντοπίστηκε το πτώμα του 10μηνών βρέφους, ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία θανάτου του.

Ο Best τέθηκε υπό κράτηση με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε σχέση με τον θάνατο της συζύγου του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολειο
«Παγίδες θανάτου» στα σχολεία της Πεντέλης: Οργή γονέων μετά τον τραυματισμό μαθητή
Η Ένωση Γονέων καταγγέλλει σοβαρά κενά ασφαλείας και απαιτεί άμεση επέμβαση του Δήμου μετά τον τραυματισμό μαθητή
«Παγίδες θανάτου» στα σχολεία της Πεντέλης: Οργή γονέων μετά τον τραυματισμό μαθητή
βια
Φρίκη σε σπίτι στο Ηράκλειο: Σύζυγος και πεθερά κρατούσαν γυναίκα φυλακισμένη
Η 40χρονη απελευθερώθηκε μετά από καταγγελία – Σύλληψη συζύγου για ενδοοικογενειακή βία και όπλα
Φρίκη σε σπίτι στο Ηράκλειο: Σύζυγος και πεθερά κρατούσαν γυναίκα φυλακισμένη
παοκ
Σπαρακτικό μήνυμα του ΠΑΟΚ για την τραγωδία: «Ο πόνος διαπερνά το κορμί και το μυαλό»
Η οικογένεια του Δικεφάλου στο πλευρό των τραυματιών και των οικογενειών των θυμάτων
Σπαρακτικό μήνυμα του ΠΑΟΚ για την τραγωδία: «Ο πόνος διαπερνά το κορμί και το μυαλό»