Ένοπλη επίθεση σε τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας
Αλβανία: Ένας νεκρός σε επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον τηλεοπτικού σταθμού

Επίθεση με καλάσνικοφ στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός φύλακα ασφαλείας νωρίς τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στόχευσαν το κτίριο του Top Channel, σκοτώνοντας τον φρουρό ασφαλείας», υποστήριξε η αστυνομία.

Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρό τους τα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού από ένα SUV που οδηγούσαν δίπλα στο κτίριο. Ο 60χρονος σεκιουριτάς που χτυπήθηκε βρισκόταν σε θάλαμο έξω από το κτίριο και από τα πυρά σκοτώθηκε.

Η αστυνομία δεν έδωσε κανένα πιθανό κίνητρο για την επίθεση. «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», πρόσθεσαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα