Συντριβή αεροσκάφους
Συνετρίβη ρωσικό μαχητικό στα σύνορα με την Ουκρανία -

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος SU-25 συνετρίβη την Πέμπτη στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, αλλά τα αίτια του περιστατικού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ανακοίνωσε το δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Επικαλούμενο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA δήλωσε ότι ο πιλότος ήταν ακόμη ζωντανός αφού εκτινάχθηκε από το αεροπλάνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή μέσα,  ο πιλότος είναι νεκρός.

Σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram, ο δήμαρχος του Μπέλγκοροντ Vyacheslav Gladkov, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι ερευνητές βρίσκονται στο σημείο κοντά στην πόλη Βαλιούκι και ότι ο λόγος της συντριβής ερευνάται.

Η περιοχή του Μπέλγκοροντ, η οποία συνορεύει με την περιοχή Χάρκοβο της Ουκρανίας, έχει επανειλημμένα βρεθεί στο στόχαστρο από την αρχή της ρωσικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία πριν από ένα χρόνο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λεωφορει
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καυτό νερό άρχισε να τρέχει στο εσωτερικό λεωφορείου (Φωτο)
Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να ζητήσουν από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα και εντοπίστηκε η προέλευση του βραστού νερού στον χώρο των καθισμάτων.
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Καυτό νερό άρχισε να τρέχει στο εσωτερικό λεωφορείου (Φωτο)