Μουντιάλ
Και δεύτερος δημοσιογράφος πεθαίνει αναπάντεχα κατά την κάλυψη του Μουντιάλ

Δεύτερος αιφνίδιος θάνατος δημοσιογράφου, που κάλυπτε το Μουντιάλ, σημειώθηκε στο Κατάρ.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Gulf Times, «Ο Al-Misslam, ένας Καταριανός, πέθανε ξαφνικά ενώ κάλυπτε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022. Πιστεύουμε στο έλεος και τη συγχώρεση του Αλλάχ για αυτόν και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του δημοσιογράφου παραμένουν ασαφείς.

Ο πρώτος θάνατος: 

Ο θάνατος του Al-Misslam έρχεται λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του  Αμερικανού δημοσιογράφου, Γκραν Γουόλ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγώνα Αργεντινή - Ολλανδία.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αποκαλύψει ότι είχε τεθεί υπό κράτηση για περίπου μισή ώρα κατά τη διάρκειά του αγώνα ΗΠΑ- Ουαλία, επειδή φορούσε μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο αδερφός του, δήλωσε πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία