Thumbnail
Τα συνδικάτα καλούν σε γενική απεργία στο Βέλγιο - Αναμένονται μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία - Ακυρώθηκε το 40% των πτήσεων

Σε γενική απεργία καλούν τα συνδικάτα στο Βέλγιο, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Oι εργαζόμενοι ζητούν αυξήσεις των μισθών, αλλά και μειώσεις στις τιμές της ενέργειας.

Οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ προβλήματα θα υπάρχουν και στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως αναφέρει η ertnews.gr, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ήδη έχει ακυρωθεί το 40% των πτήσεων για προληπτικούς λόγους, αλλά εξαιρετικά δύσκολο θα είναι να φτάσει κανείς στους αερολιμένες. 

Κινητοποιήσεις αναμένεται θα πραγματοποιηθούν και έξω από σούπερ μάρκετ και καταστήματα πολλά εκ των οποίων δε θα λειτουργήσουν.

Οι ταχυδρομικές υπηρεσίες θα διακοπούν, ενώ θα υπολειτουργούν και τα αστυνομικά τμήματα. Όσον αφορά στα σχολεία, θα παραμείνουν ανοιχτά, όμως οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιλέξουν να απεργήσουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!