police usa
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας, ανάμεσά τους και ένα βρέφος 8 μηνών, που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ερευνά η αστυνομία στις ΗΠΑ, καθώς τα τέσσερα μέλη οικογένειας στην Καλιφόρνια, εκ των οποίων το ένα ήταν ένα βρέφος 8 μηνών, που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα από την πόλη Μερσντ, βρέθηκαν νεκρά χθες, Τετάρτη, σε αγροτική περιοχή, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν, πρόκειται για την ηλικίας 8 μηνών Αρούχι Ντέρι, η οποία απήχθη μαζί με την 27χρονη μητέρα της Τζασλίν Κορ, τον 36χρονο πατέρα της Τζασντίπ Σινγκ και τον 39χρονο θείο του μωρού Αμαντίπ Σινγκ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις τους απήχθησαν τη Δευτέρα το πρωί από την εταιρεία φορτηγών της οικογένειας στο Μερσντ, το οποίο βρίσκεται περίπου 240 χιλιόμετρα ανατολικά του Σαν Χοσέ.

Άγνωστα τα κίνητρα

"Απόψε οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Βρήκαμε τους τέσσερις ανθρώπους από την απαγωγή και αυτοί ήταν νεκροί", δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μερσντ Βέρνον Γουόρνκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Χαρακτηρίζοντας το περιστατικό "φρικτά παράλογο", ο Γουόρνκε σημείωσε ότι το κίνητρο για το έγκλημα δεν είναι ακόμη γνωστό και πρόσθεσε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από αγρότη.

Οι αρχές της κομητείας Μερσντ ανακοίνωσαν ότι ο 48χρονος Χεσούς Μανουέλ Σαλγάδο είναι ύποπτος για τον θάνατο των τεσσάρων ανθρώπων και έχει τεθεί υπό κράτηση. Οι αρχές προσπαθούν να μιλήσουν με τον Σαλγάδο, ο οποίος νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε προτού συλληφθεί, για να διευκρινίσουν αν εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο, σημείωσε ο Γουόρνκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Συντετριμμένη η οικογένεια

"Είμαστε συντετριμμένοι. Είμαστε σοκαρισμένοι", δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης συγγενής της οικογένειας, ο οποίος ζήτησε να κατονομαστεί μόνον με το κύριο όνομά του, Μπολγουίντερ.

Ο Γουόρνκε σημείωσε ότι η οικογένεια των θυμάτων είχε ενημερωθεί από την αστυνομία για τον θάνατό τους.

"Πήραμε πληροφορίες από τον ύποπτο. Δεν θα τις αποκαλύψουμε προς το παρόν, αλλά ο ύποπτος μας μιλάει", κατέληξε ο σερίφης της κομητείας Μερσντ.

Η αστυνομία έδειξε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από την εταιρεία φορτηγών της οικογένειας στην Μερσντ στο οποίο διακρίνεται άνδρας το πρόσωπο του οποίου καλύπτεται από ιατρικού τύπου μάσκα πρώτα να απομακρύνει τους αδελφούς Τζανσντίπ και Αμαντίπ και μετά την Κορ και την κόρη της.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το έγκλημα όταν εντοπίστηκε ένα μαύρο ημιφορτηγό που ανήκε στον Αμαντίπ Σινγκ να καίγεται στην άκρη δρόμου της κομητείας. Κατά την έρευνά της, η αστυνομία δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια και διαπίστωσε ότι αυτή είχε απαχθεί, στοιχείο που τους οδήγησε στην επιχείρηση φορτηγών.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Σαλγάδο αφού χρησιμοποιήθηκε σε κοντινή τράπεζα η κάρτα ΑΤΜ της οικογένειας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Erasmus+: Το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω υποδέχθηκε τρεις εκπαιδευτικούς από σχολείο της Ισπανίας
Erasmus+: Το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω υποδέχθηκε τρεις εκπαιδευτικούς από σχολείο της Ισπανίας
Το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω υποδέχθηκε τρεις εκπαιδευτικούς από το δημόσιο σχολείο CEIP Fernando el Católico της Σαραγόσα (Ισπανία)
Erasmus+: Το 20ό Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω υποδέχθηκε τρεις εκπαιδευτικούς από σχολείο της Ισπανίας
Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: «Ηχηρά» ονόματα από τα ΑΕΙ και το Υπουργείο Παιδείας στην Επιτροπή Διεύρυνσης
Ποιοι ακαδημαϊκοί, καθηγητές Πανεπιστημίου, πρώην Πρυτάνεις και πρώην βουλευτές επιστρατεύονται στο ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: «Ηχηρά» ονόματα από τα ΑΕΙ και το Υπουργείο Παιδείας στην Επιτροπή Διεύρυνσης
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη με επίκεντρο τα Ζωνιανά
ΕΛΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση στην Κρήτη: «Ντου» στα Ζωνιανά για ναρκωτικά και απάτες ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο μικροσκόπιο τρεις οικογένειες, 16 συλλήψεις και 76 ταυτοποιήσεις – Δεσμεύτηκαν 50 τραπεζικοί λογαριασμοί, κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά
ΕΛΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση στην Κρήτη: «Ντου» στα Ζωνιανά για ναρκωτικά και απάτες ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σ.Ζαχαράκη: «Εποχή αλλαγών» στις φοιτητικές εστίες με 10.000 νέες κλίνες και εκτεταμένες ανακαινίσεις
Επενδύσεις, νέες υποδομές και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας διαμορφώνουν το νέο τοπίο στη φοιτητική στέγαση των ΑΕΙ
Σ.Ζαχαράκη: «Εποχή αλλαγών» στις φοιτητικές εστίες με 10.000 νέες κλίνες και εκτεταμένες ανακαινίσεις