gunaikoktonos
Σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του - Ο ιμάμης συνελήφθη

Ένα άγριο έγκλημα εξετάζουν οι αρχές στην Τουρκία, στην περιοχή της Τραπεζούντας, όπου ιμάμης Εμρέ Γ. φαίνεται να σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του για να εκδικηθεί την γυναίκα του που του ζητούσε διαζύγιο. 

Τα τρία κορίτσια ηλικίας 4, 7 και 11 ετών θανατώθηκαν βάναυσα και τα πτώματα τους βρέθηκαν από την αστυνομία στο σπίτι τους στο χωριό Ουλουαγάτς.

Οι αρχές στην Τραπεζούντα ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό, αλλά ο ιμάμης φαίνεται να προέβη σε αυτή την ειδεχθή πράξη επειδή η εδώ και 12 χρόνια σύζυγός του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο ιμάμης είχε λάβει εντολή από το δικαστήριο να απομακρυνθεί από την οικογένειά του για 1 μήνα, επειδή είχε ξυλοκοπήσει τη σύζυγό του.

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, πήρε τα παιδιά του για μία ημέρα μαζί του, με σκοπό να τα παραδώσει σήμερα στη μητέρα τους, τα οποία θανάτωσε για να πάρει εκδίκηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βροχή καταιγίδα ομπρέλα
Που αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σήμερα Παρασκευή - Τι ώρα α βρέξει στην Αττική
Δεν υποχωρεί η κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις και σήμερα
Που αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σήμερα Παρασκευή - Τι ώρα α βρέξει στην Αττική
τσιπρας
Τσίπρας: «Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές» – Τον Σεπτέμβριο το νέο κόμμα
Τσίπρας: Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους όσοι συμφωνούν με το εγχείρημα, χωρίς όμως προϋποθέσεις ή «ρεζερβέ» θέσεων.
Τσίπρας: «Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές» – Τον Σεπτέμβριο το νέο κόμμα