diadilotria nekri ipa
Η δεύτερη διαδηλώτρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ - Συνελήφθη ο οδηγός

Στα τραύματά της υπέκυψε η μία από τις δύο γυναίκες που χτυπήθηκαν από όχημα, το οποίο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter σε έναν κλειστό αυτοκινητόδρομο στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Η Σάμερ Τέιλορ κατέληξε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Harborview Medical Center, όπως δήλωσε στο Reuters η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Σούζαν Γκρεγκ. Σύμφωνα με την ίδια, η δεύτερη γυναίκα που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, η Ντίαζ Λαβ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός του οχήματος, ένας 27χρονος άνδρας από το Σιάτλ, συνελήφθη στο σημείο και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

«Τέθηκε υπό κράτηση όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο», δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ο Chase Van Cleave, μέλος της αστυνομίας στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον. «Η έρευνα συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή δεν υποπτευόμαστε τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ ως παράγοντα στη σύγκρουση». Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν ο οδηγός είχε σκοπό να χτυπήσει τους διαδηλωτές, πρόσθεσε ο ίδιος.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει ένα λευκό αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου και στη συνέχεια να κάνει ελιγμό για να αποφύγει δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν εκεί αντί οδοφράγματος, και να χτυπά τις δύο γυναίκες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελον μασκ ceo ryanair άγρια κόντρα
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής της Ryanair, με φόντο το κόστος και την αεροδυναμική του δορυφορικού Wi-Fi στα αεροσκάφη.
Άγρια Κόντρα Έλον Μασκ – Ryanair «Ηλίθιος ο CEO, απολύστε τον»
Νίκος Παπαϊωάννου
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Η Πολιτεία θα προστατεύσει τα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα επιβάλει τον νόμο. »
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ, Καθ. Παναγιώτη Γκλαβίνη